Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU-WPT2212 Grå Vigore Carmesi-armband
  • Bullpadel BPMU-WPT2212 Grå Vigore Carmesi-armband

Bullpadel BPMU-WPT2212 Grå Vigore Carmesi-armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Paddelarmband Bullpadel BPMU-WPT2212 i grå Vigore Carmesi | Låt inte svett störa dig under matchen tack vare den nya kollektionen av Bullpadel-tillbehör där du kan hitta BPMU-WPT2212 padelarmband

Långa armband Bullpadel BPMU-WPT2212 Grå och Röd

Bli först med att köpa den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel i vår padelbutik online. Hitta BPMU-WPT2212 långa padelarmband, ett tillbehör i lång storlek som är perfekt för att ta bort svett från din panna eller förhindra svett från dina armar från att passera till dina händer.

Dess huvudsakliga användning är att ta bort svett, men trots det är det också ett mycket bra alternativ för personer som har råkat ut för en skada tidigare och vill undvika dåliga gester som kan göra det värre. Det är också en accessoar som ingår i kollektionen för World Padel Tour.

Bullpadel BPMU-WPT2212 armband, funktioner

  • Bullpadel BPMU-WPT2212 har var och en designats i två olika färger.
  • De säljs i förpackningar om två och är långa i storlek.
  • Officiell samling för World Padel Tour.
  • Perfekt för personer som har råkat ut för en skada.
  • Stor absorptionsförmåga tack vare de använda materialen.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? De har designats med syftet att ge maximal komfort till idrottare, undvika att de behöver använda en obekväm handduk när de spelar och förhindra att svett når ögonen eller händerna, vilket förhindrar att det blir obekvämt när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem på grund av hur bekväma de är, utan också för att de har designats i två olika färger, en i rött och den andra i grått med WPT-logotypen på den ena och Bullpadel-logotypen på den andra.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och Padel rackets.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter