Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Bullpadel BPMU21N3 LTD Rojas
  • Muñequeras Bullpadel BPMU21N3 LTD Rojas

Bullpadel BPMU21N3 LTD Röda armband

PVP: 120,12 kr
109,16 kr
-10% Bullpadel
Bullpadel BPU21N3 LTD Röda padelarmband | Få detta paket exklusiva Bullpadel-armband, perfekta för att absorbera svett under padelmatcher och med en design i röda toner

Stora armband Bullpadel BPU21N3 Limited Edition

Den här säsongen ställer vi de mest exklusiva tillbehören till ditt förfogande så att du kan tävla välutrustad. Upptäck de röda och rödbruna BPU21N3 LTD padelarmbanden från den nya Bullpadel 2022-kollektionen och glöm svett.

De utmärker sig för sin stora absorptionsförmåga, eftersom de är stora i storleken. För dess beredning har stickade och elastiska tyger använts, så när sensationerna väl är på är de fantastiska. Dessutom är dess design begränsad upplaga, så det blir ett viktigt tillbehör för att tävla.

Stora armband BPU21N3 LTD Röd, funktioner

  • Den röda Bullpadel BPU21N3 LTD presenterar en exklusiv design av varumärket.
  • De kommer i blister om två enheter och är extra stora i storlek.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial som inte förlorar egenskaper.
  • Långa och behagliga armband vid beröring.
  • Den ena röd och den andra rödbrun.
  • Katalog över tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla som tränar på maximal intensitet och vill ha ett bra grepp om racket och torka svetten från ansiktet. Den är också idealisk för dem som lider av obehag i området och vill ha mer stöd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de innehåller kvalitetsmaterial så att de behåller sina egenskaper längre. De är också begränsade upplagor av Bullpadel-armband, så deras finish är exklusiv, bara ett fåtal kommer att få dem!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av de bästa sensationerna med BullPadel 2021, padelmärket gör det enkelt för dig att njuta av de bästa sensationerna på banan med sin breda samling av racket med modeller för alla smaker.

Det har bland sina tio bästa spelare som Paquito Navarro, Maxi Rodriguez eller Alejandra Salazar som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter