Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move svart
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move svart

Wristband Bidi Badu Cody Code Move svart

PVP: 185,94 kr
131,09 kr
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move svart långt | Utmärkt stöd och svettabsorbering med dessa längre armband, Bidi Badu Cody Code Move-modellen i svart och vit logotyp

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move svart

Upptäck det breda sortimentet av tillbehör som Bidi Badu 2023 ställer till ditt förfogande. Köp Cody Code Move padelarmband i svart, perfekta för att förhindra att padelracket glider ur dina händer under de varmaste dagarna eftersom inte en enda droppe svett rinner ut.

De är stora i storleken och du kan få dem i ett paket med 2 enheter. Kvalitetsmaterial har använts för deras tillverkning, vilket gör dem resistenta och elastiska för en mer bekväm passform. De kommer också att hjälpa oss att hålla leden skyddad och undvika dåliga gester.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move svart, egenskaper

  • Bidi Badú Cody Code Move svart L blå säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Större i storleken, ca 12 x 8 cm.
  • Bra absorption tack vare kombinationen av bomull och 15% latex.
  • Den kombinerar den svarta färgen med den vita logotypen även om den finns i andra färger.
  • Begränsar ledens rörelse.
  • Bidi Badu 2023 accessoarkollektion.

Vem är det till? Vi rekommenderar dessa långa armband till alla er som jobbar hårt på banan, kämpar mot varje poäng till slutet och som behöver ett tillbehör som gör att du enkelt kan torka av svett från armar och ansikte.

Varför kommer du att gilla det? För med deras klassiska design kan du kombinera dem med vilket kit som helst, den svarta färgen ser alltid bra ut med det du bär. Dessutom ger de det perfekta stödet för att undvika dåliga gester som imiterar leden och minskar risken för skador.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter