Gorra Performance Cap Speed Red 2019
  • Gorra Performance Cap Speed Red 2019

Gorra Performance Cap Speed Red 2019

PVP: 274,25 kr
240,79 kr
-13% Asics
Köp Padel Performance Speed Cap i rött, ett Asics-tillbehör som är perfekt för sommaren eftersom det skyddar dig från solens strålar och svett i ansiktet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Gorra Performance Cap Speed Red 2019

Låt inte solens strålar spela dig ett spratt med Performance Cap Speed padelkeps i rött, ett Asics-tillbehör för detta 2019 som hjälper dig att ha ett klart synfält.

Lätta och andningsbara tyger har använts för att ge bra passform och bättre ventilation. Den har även en absorberande rem i pannan så att inte en enda svettdroppe kommer ut och du kan justera den utan svårighet tack vare kardborrebandet bak.

rött hastighetstak, analys

  • Asics prestanda Cap speed red 2019 har en vit logotyp och trim .
  • Den är gjord av polyester.
  • En storlek, med justerbar kardborre för att justera den.
  • Undvik svettningar i ansiktet och reflektioner från solen.
  • Tål intensiv användning och tidens gång.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Asics 2019.

Vem är det till? Perfekt för både killar och tjejer som vill skydda sig mot sol och svett, då det är ett tillbehör som absorberar fukt och håller vårt synfält klart på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är väldigt enkel att justera och tack vare materialen som används kommer du knappt att märka att du har den på dig. Det är också mycket slående eftersom hastighetsprestandan har designats i rött med vita detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ASICS

Under Anima Sana In Corpore Sano når Asics 2018 padelvärlden med ett brett utbud av produkter. Den här säsongen sticker den ut för att använda innovativa tekniska system och toppmoderna material för att erbjuda publiken den bästa prestandan på planen.

Dessutom har den två lyxambassadörer: Fernando Belasteguin och Pablo Lima, världens kungar inom denna sport. Gilla dem och byt till det japanska företaget.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter