Adidas Match Light 3.3 2024
  • Adidas Match Light 3.3 2024
  • Adidas Match Light 3.3 2024

Adidas Match Light 3.3 2024

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Match Light 3.3 ADRK5GA2U0012F | Upptäck Match Light 3.3 från Adidas, det perfekta valet för nybörjare. Med en kombination av kraft och kontroll, definiera om ditt spel 2024.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Match Light 3.3 padelracket

Är du en passionerad spelare som vill börja sitt äventyr i padelvärlden? Match Light 3.3 från Adidas, lanserad 2024, är den perfekta partnern för dig. Designad för att erbjuda dig högkvalitativt spel från första slaget kombinerar detta racket både kraft och kontroll, vilket gör det till ett utmärkt val för nybörjare.

Padelvärlden kan vara utmanande, men med Match Light 3.3 är du redo att möta dessa utmaningar. Dess design, avsedd att erbjuda perfekt balans, låter dig förbättra din teknik samtidigt som du njuter av det bästa som ett nybörjarracket kan erbjuda.

Egenskaper för Match Light 3.3 racket

  • Sötpunkt ovanför racketens centrum, perfekt för precisa slag.
  • Klassificerad som Allround Racket, mångsidigt för att passa olika spelstilar.
  • Lätt vikt, vilket underlättar snabba rörelser på padelbanan.
  • Fiberglasram runt konturen, garanterar stöttålighet.
  • Byggd med lågdensitet EVA-skum för kraftig bollutgång och bekvämt spel.
  • Ingår i Adidas racketkollektion 2024.

Vem är det riktat till?

Detta racket är särskilt designat för spelare som tar sina första steg i padelsporten. Om du är någon som letar efter en inledande modell utan att kompromissa med kvalitet och mångsidighet är Match Light 3.3 det perfekta valet för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Match Light 3.3 är inte bara ytterligare ett racket på marknaden. Det är en av Adidass stjärnmodeller för den nya säsongen, specifikt riktad mot nybörjarspelare. Med den kommer varje match att bli ett oförglömligt äventyr, och låta dig förbättra ditt spel med varje slag.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas, ett ledande varumärke inom sportvärlden, har alltid varit engagerat i att erbjuda högkvalitativa produkter. Sedan början har de strävat efter att kombinera innovation med design, skapande perfekta verktyg för idrottare runt om i världen.

Inom padelvärlden har Adidas gång på gång visat sitt engagemang för excellens. Varje racket, som Match Light 3.3, är noga designat, vilket återspeglar varumärkets passion och hängivenhet för denna växande sport.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter