Adidas Drive Vintage 2024
  • Adidas Drive Vintage 2024
  • Adidas Drive Vintage 2024

Adidas Drive Vintage 2024

PVP: 877,60 kr
877,12 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Vintage ADRK5CA1U0062F | Börja ditt äventyr i padel med Drive Vintage från Adidas 2024. Kontroll, klassisk design och kvalitetsprestanda väntar dig. Upplev spelet på ett nytt sätt!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Drive Vintage padelracket

Om du letar efter en racket för att påbörja din resa inom padelvärlden, är Drive Vintage från Adidas från 2024 det perfekta valet. Inspirerad av Adidas klassiska modeller kombinerar denna racket perfekt vintagefärger med dagens mest avancerade funktioner. Dess runda form och centralt placerade sweet spot garanterar fullständig kontroll vid varje slag.

Utöver dess estetiskt klassiska design, har Drive Vintage utformats för dem som söker den perfekta balansen mellan kvalitet och pris. Stig in på padelbanan med självförtroende, bärande en spelinstrument av högsta kvalitet.

Egenskaper för Drive Vintage racket

  • Stor yta som underlättar slaget, perfekt för nybörjare.
  • Ram av glasfiber runt kanten, som ger motståndskraft mot slag.
  • Lågdensitet EVA-gummi, vilket ger en utmärkt bollutgång.
  • Garanterad komfort och effektivitet i spelet.
  • Ingår i Adidas racketkollektion 2024.

För vem är den avsedd?

Denna racket är särskilt utformad för spelare som tar sina första steg inom sporten. Om du letar efter en instegsmodell som inte offrar kvalitet och erbjuder ett konkurrenskraftigt pris, är Drive Vintage rätt för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Drive Vintage är inte bara en annan racket på marknaden. Det är en modell som Adidas har valt för sin nya säsong, särskilt tänkt för nybörjarspelare. Dess klassiska design och avancerade funktioner garanterar överlägsen prestanda i varje match.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Adidas, ett varumärke med decennier av erfarenhet, har alltid varit synonymt med innovation och kvalitet. Sedan sina första sportprodukter har märket visat ett orubbligt åtagande för atleter och deras prestanda.

Med ett arv byggt på passion och beslutsamhet har Adidas revolutionerat sportvärlden flera gånger, och padel är inget undantag. Med varje produkt strävar de efter att överträffa förväntningarna och ge atleterna verktyg som förbättrar deras spel. Och Drive Vintage är ett konkret bevis på det.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter