Armband Adidas S blågrå
  • Armband Adidas S blågrå

Armband Adidas S blågrå

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Adidas Padel
Armband storlek kort Adidas Armband S blå grå | Att svett inte är ett hinder när du leker med de nya blåa Wristband S-armbanden från märket Adidas designade med mycket absorberande tyger

Paddelarmband Adidas Armband S blågrå

Ta bort svett från pannan medan du leker med det nya Wristband S från den nya Adidas-kollektionen, som har designats i en kort storlek. Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att ta bort svett från pannan, men det hjälper också till att hålla området varmt för de personer som kommer ur en skada.

() När de väl sätts på kommer de att vara extremt bekväma eftersom de är gjorda i elastantyg som ger dem större elasticitet så att du kan utföra alla dina rörelser. Dessutom behöver du inte oroa dig för ansamling av svett eftersom de är gjorda av material som andas.

Korta armband S i blå och grå färg, egenskaper

  • Adidas Wristband S är en perfekt komplett för att ta bort svett.
  • De har designats i blått och grått men finns i fler färger.
  • Perfekt för personer som kommer ur en skada eftersom det håller området varmt.
  • De tappar inte kvalitet vid tvätt tack vare att de har gjorts med bomull.
  • Förhindrar svett från armar från att passera till händerna.
  • De är en del av den nya Adidas 2023 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Det är det perfekta komplementet för alla de människor som vill ta bort svetten från pannan medan de spelar, eftersom de hjälper till att ersätta en handduk tack vare att de är gjorda med mycket absorberande tyger.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin storlek kommer de att vara väldigt bekväma när de väl sätts på. De har även designats i blått med gråa detaljer, de mest slående så att du kan gå välutrustad till alla dina matcher.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter