Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Adidas Tennis S Vit Svart
  • Wristband Adidas Tennis S Vit Svart

Wristband Adidas Tennis S Vit Svart

PVP: 142,61 kr
120,12 kr
-16% Adidas Padel
Paddelarmband Adidas Tennis S vit svart | Utrusta dig som ett proffs med Tennis S-armbanden från märket Adidas som har designats så att du kan ta bort svett från pannan medan du spelar

Vita Adidas Tennis S korta armband

Utrusta dig själv som proffsen med den nya kollektionen av Adidas-tillbehör som vi redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Köp de nya Tennis S-armbanden som har designats i en kort storlek så att de när de väl sätts på är de mest bekväma.

För dess tillverkning har mycket resistenta material som bomull använts så att de förblir desamma efter tvätt. De är också mycket andningsbara eftersom de hjälper genom att absorbera svett för att sedan driva ut den och på så sätt undvika att den samlas.

Tennis S svarta och vita korta armband, egenskaper

  • Adidas Tennis S har tillverkats med återvunnet material.
  • De säljs i förpackningar om två enheter och finns i olika färger.
  • De andas eftersom de absorberar svett för att senare driva ut den.
  • Den har tillverkats med bomullstyg för större motstånd.
  • Vit design med svarta detaljer för att kombinera med dina kläder.
  • De är en del av den nya Adidas 2023 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Den är idealisk om du spelar en högintensiv sport som tennis eller padel där du svettas mycket, eftersom detta tillbehör fungerar som en handduk så att du kan ta bort svetten från ansiktet och förhindra att dina händer blir svettiga.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är perfekt för att bekämpa svett i varmt väder, har den även designats i vitt med logotypen i svart, en perfekt kombination för dig att bära med dina kläder och padelracket.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare med Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter