Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Control blå 2023
  • Padelväska Adidas RB Control blå 2023
  • Padelväska Adidas RB Control blå 2023

Padelväska Adidas RB Control blå 2023

PVP: 493,65 kr
449,22 kr
-10% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Control 2023 | Om du letar efter en liten padelracketväska för att bära din utrustning, har Adidas-märket RB Control som har designats med plats för racket och skor

Padelväska Adidas RB Control blå

Den nya kollektionen av Adidas-märkta padelpadelrack är nu tillgänglig där du kan välja från en mängd olika den som passar dig bäst. En av dem är nya RB Control som har designats i blått och har plats för ditt racket, skor eller kläder.

Fördela dess utrymme i en sidoficka för padelracket och en annan huvudficka där du kan lämna alla dina kläder och material. Den har också tillverkats med mycket motståndskraftiga tyger som polyester och vattentäta material för att skydda allt du bär inuti genom att förhindra att det blir blött.

Padelväska Adidas RB Control i blått, egenskaper

  • Adidas RB Control har tillverkats med 100 % polyester för större motstånd.
  • Den är liten i storleken så att du kan förvara det väsentliga.
  • Sidofack så att du kan förvara din padelracket i den.
  • Handtagen är vadderade så att du kommer att tycka att den är väldigt bekväm att transportera.
  • Huvudficka för förvaring av skor eller kläder.
  • Blå färgdesign med vita detaljer.
  • Katalog över väskor för att spela Adidas 2023 padel.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som vanligtvis inte har med sig mycket material till tävlingar, så de behöver inte en ryggsäck som är för tung och svår att transportera, utan snarare en mindre väska att ta med sig.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är extremt bekväm en gång använd tack vare sina vadderade handtag, har den även designats i blått med vita detaljer, en slående kombination som den som ser den på dig kommer att gilla den.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2023
Våra bästa produkter