Padelväska Adidas RB Control marinblå 2023
  • Padelväska Adidas RB Control marinblå 2023
  • Padelväska Adidas RB Control marinblå 2023

Padelväska Adidas RB Control marinblå 2023

PVP: 493,65 kr
449,22 kr
-10% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Control marinblå 2023 | Förhindra att din padelracket drabbas av slag när du transporterar den med den nya RB Control padelracketväskan i marinblått från märket Adidas, perfekt för att bära all din utrustning

Padelväska Adidas RB Control Marinblå

Du kan nu välja bland ett brett utbud av ryggsäckar den som passar dig bäst i den nya Adidas 2023-kollektionen. Upptäck RB Control padelracketväska från märkena som blir en av de minsta i hela kollektionen men som inte gör dig besviken när det gäller av utrymme.

För att kunna transportera den har den två handtag på baksidan som är vadderade så att de inte skadar dig när du bär den på ryggen. Å andra sidan har den gjorts av polyester, ett mycket motståndskraftigt material som hjälper till att förhindra slitage så att du kan leka med det länge.

Padelväska RB Control i marinblått, egenskaper

  • Adidas RB Control blir en av de minsta i hela kollektionen.
  • Sidoficka så att du kan förvara padelracket i den.
  • Huvudfack för förvaring av allt material och kläder.
  • Ungefärliga mått 57 x 32 x 40 cm.
  • Den har gjorts med motståndskraftiga och vattentäta tyger.
  • Finns i olika färger så att du kan välja den du gillar bäst.
  • Ny kollektion av Adidas Padel 2023 padelväskor.

Vem är det till? Den är idealisk för alla som vill ha en väska där de bara kan bära det nödvändigaste som racket, skor och kläder, så att de inte letar efter en väska som är för stor och svår att transportera till tändstickor.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med högkvalitativa produkter som hjälper till att öka dess motståndskraft har den även designats i marinblått med detaljer i ljusblått, en perfekt enkel kombination att bära med ditt racket och sportkläder.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter