Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas RB Control brons 2023
  • Padelväska Adidas RB Control brons 2023
  • Padelväska Adidas RB Control brons 2023

Padelväska Adidas RB Control brons 2023

PVP: 493,65 kr
449,22 kr
-10% Adidas Padel
Padelväska Adidas RB Control brons 2023 | Förhindra att ditt racket skadas när du transporterar det med den nya RB Control paleto-väskan som har ett separat utrymme så att du kan förvara den

Padelväska Adidas RB Control brons

Om du är en av personerna som bara tar rätt mängd till tävlingar, ger Adidas-märket dig sin nya kollektion av små padelpadelrack så att du kan transportera ditt material. En av dem är nya RB Control som har designats med ett sidofack för att stoppa racket i.

För att ge dig mer utrymme har en annan huvudficka också inkluderats så att du kan lägga dina kläder, skor eller annat material du tar med dig till tändstickorna i den. Den har även tillverkats med polyester, ett material som hjälper till att ge den stor motståndskraft för att förhindra att den blir sliten av användning.

Padelväska Adidas RB Control i bronsfärg, egenskaper

  • Adidas RB Control är en av de minsta i hela kollektionen.
  • Ungefärliga mått 57 x 32 x 40 cm.
  • Vadderade handtag så att du kan bära den bekvämt som ryggsäck.
  • Ficka på sidan så att du kan förvara padelracket i den.
  • Det bredaste huvudfacket för förvaring av skor eller material.
  • Den finns i olika färger att välja mellan.
  • En av padelväskor från Adidas Padel 2023-kollektionen.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som inte brukar duscha efter träning, så de behöver inte en väska som är överdrivet stor och svår att transportera utan snarare något mindre att ta med till alla matcher.

Varför kommer du att gilla det? För även om det är en av de minsta i hela kollektionen gör den ingen besviken utrymmesmässigt så att du kan bära ditt material. Den har också designats i svart med bronsdetaljer, en mycket elegant kombination att ta med till dina matcher.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padelracket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan, eftersom dess padelracket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter