Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Drive Light 3.2 2023
  • Adidas Drive Light 3.2 2023
  • Adidas Drive Light 3.2 2023

Adidas Drive Light 3.2 2023

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.2 padelracket | Placera bollen enkelt med detta Adidas kontrollracket, en lättare modell som Adidas har utvecklat för nybörjare.

Adidas Drive Light 3.2 2023 padelracket

Gör skillnad från din början med det gröna och svarta Drive Light 3.2 padelracket, en av de nya modellerna som All for Padel 2023 har utvecklat för nybörjare. Den sticker ut för sin hanterbarhet då den har en lättare vikt, ungefär mellan 350 - 360 gram, så den passar både tjejer och killar.

På banan erbjuder den bra kontroll tack vare sitt runda format och lägre balans, så det hjälper oss att enkelt placera bollen. När det gäller materialen så har glasfiber använts i hela strukturen kombinerat med mjukt eva-gummi i kärnan, vilket ger den en mycket behaglig touch.

Adidas Drive Light 3.2 grön, egenskaper

  • Adidas Drive Light 3.2 har en lättare konstruktion.
  • Bra hållbarhet tack vare den strukturella förstärkningstekniken som förstärker strukturen.
  • Eva mjukt prestandagummi inuti för att minska vibrationer.
  • Utmärkt spelbarhet med glasfiber som används i ram och ytor.
  • Lättviktskonstruktion för att minska vikten och göra den mer hanterbar.
  • Bred sweet spot tack vare sin rundare form och låga balans.
  • En av Adidas nybörjarracket för damer.

Vem är det till? Vi kan rekommendera det till tjejer som börjar spela och letar efter ett lätt kontroll padelracket, eftersom DrivE Light väger cirka 350 - 360 gram, så att du kan flytta den enkelt och utan ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? För det låter dig behärska tekniken från början, något som är mycket uppskattat. Den återkommer även med en förnyad design i gröna, vita ränder och lite svarta detaljer, en design som både tjejer och killar gillar!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter