Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower W Team 2023
  • Adidas Adipower W Team 2023
  • Adidas Adipower W Team 2023

Adidas Adipower W Team 2023

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower W Team Padelracket | Förbered poängen bakifrån med detta Adidas padelracket för dam, en modell med en halvmjuk touch, bred träffyta och lätt vikt som inte gör dig besviken
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower W Team 2023 padelracket

Placera bollen var du vill med det nya flerfärgade Adipower W Team padelracket, en av nyheterna som du kan hitta i katalogen All for Padel 2023. Det är en lätt modell på grund av sin reducerade vikt och erbjuder fantastiska sensationer vid beröring med kombinationen av glasfiber och mjukt eva-gummi inuti.

På banan kommer du att njuta av stor kontroll eftersom den har en rund form och låg balans. Den har även en sträv yta med vilken du kan ge mer effekt till dina slag. Strukturen är mycket solid tack vare Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknologierna och området på ramen har förstärkts med kol för att motstå oavsiktliga slag eller kraschar.

Adidas Adipower Team Girls Flerfärgade funktioner

  • Adidas Adipower W Team erbjuder mycket sötma vid beröring tack vare det mjuka eva-gummit i kärnan.
  • Utmärkt kontroll på off-center bollar tack vare sin runda form och låga balans.
  • Solid struktur med dubbel exoskelettteknologi applicerad på omkretsen.
  • Grov finish på planen som förbättrar spinn på topspin-slag.
  • padelracket för dam, så den har en något lättare vikt.
  • Carbon ramarea, vilket ger den större motstånd.
  • Glasfiber har använts på ytan.
  • En av de nya Adidas Padel 2023 padelracket för tjejer.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare som gillar att kontrollera bollen mer än att skjuta, eftersom det är en modell med en bred sweet spot och halvmjuk touch, så du kommer knappt att märka vibrationer och du kommer att få mer effekt på långsamma bollar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av mer flexibla material blir det inte svårt att göra den så den är inte lika teknisk som sin äldre syster: Marta Ortega-racket. Den presenterar också en mycket vacker design som kombinerar färgen svart med mångfärgade penseldrag på planen och ramen.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter