Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Tennis S Semi Impact Orange & Svarta armband
  • Adidas Tennis S Semi Impact Orange & Svarta armband

Adidas Tennis S Semi Impact Orange & Svarta armband

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Adidas Padel
Padel Armband Adidas Tennis S Semi Impact Orange Svart | Nu kan du spela tennis eller padel med Adidas semi-impact armband, ett perfekt tillbehör för sommarmånaderna som hjälper dig att bekämpa svett

Adidas Tennis S Semi orange korta armband

Adidas 2022-företaget överraskar oss den här säsongen med sin nya kollektion av tillbehör för att utrusta oss fullt ut. Upptäck de nya armbanden för att spela padel Semi Impact Orange Black, ett tillbehör som hjälper dig att ta bort svett från ansiktet medan du spelar utan att behöva använda en handduk.

Dess tillverkning har gjorts genom att kombinera bomull och polyester, så det hjälper dig att absorbera all svett från dina armar och driva ut den senare. Tack vare dessa två material är de dessutom väldigt hållbara, så du kan leka med dem länge.

Korta orange Adidas-armband, funktioner

  • Adidas Tennis S Semi Impact Orange Black är små i storleken.
  • De finns nu att köpa i förpackningar om två.
  • De är ansvariga för att absorbera svetten från armarna så att den inte går över till händerna.
  • De har tillverkats med 73% polyester och 23% bomull
  • De är av hög kvalitet och hållbara tack vare de använda materialen.
  • De är en del av den nya Adidas 2022 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Den är perfekt om du spelar tennis eller padel, särskilt under de varmaste årstiderna, eftersom den hjälper dig att klara dig utan en handduk för att torka av svetten från pannan eller förhindra att svetten från dina armar faller ner på dina händer.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett tekniskt och högkvalitativt tillbehör som du kan använda länge. Den har också designats i orange med svarta detaljer, en mycket slående kombination.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av Padel rackets, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare med Ale Galáns storlek, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor under World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2022
Våra bästa produkter