Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Master LTD
  • Adidas Metalbone Master LTD
  • Adidas Metalbone Master LTD

Adidas Metalbone Master LTD

PVP: 4 662,25 kr
4 168,60 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Metalbone Master LTD padel racket | Ge mer kraft till dina skott med det nya racket från Ale Galán, en exklusiv modell utvecklad av Adidas för mästaren så att den har en unik finish
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Metalbone Master Limited Edition av Ale Galán

Få de mest exklusiva modellerna i vår webbutik. Upptäck det nya svarta och guld Metalbone Master padel racket, en begränsad upplaga av Adidas Padel 2022 som den har gjort för sin stjärnspelare Ale Galán. Den delar material och teknologier med det klassiska Metalbone så att den behåller sin fantastiska kraft tack vare diamantformen och den höga balansen.

Den har också Octagonal Structure-systemet, vilket ger den större styvhet och kraft vid slag. Den bibehåller konstruktionen i 100 % kol, men den gör ingen besviken i beröring eller bollutmatning eftersom kärnan är gjord av eva mjukt energigummi, vilket genererar en mjukare beröring. För att avsluta har den viktbalanseringsteknik för att anpassa balansen och grovheten i planen.

Adidas Metalbone Master svart och guld, funktioner

  • Diamantform med balans på ovansidan för maximal kraft med Adidas Metalbone Master 2022.
  • Bekvämare beröring tack vare det mjuka EVA energigummit inuti.
  • Förbättra din sweet spot tack vare sweet spot-tekniken och planens grovhet.
  • Den låter dig modifiera balansen med skruvsystemet som du hittar i hjärtområdet.
  • Stor motståndskraft och soliditet med användning av kol i hela strukturen.
  • Octagonal Structure förstärkning som förbättrar dess styvhet vid slag.
  • Begränsad upplaga av Ale Galán-racket för mästaren, med en svart och gulddesign.
  • En av de mest kraftfulla racket i Adidas Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare med en offensiv spelstil eftersom vi på grund av dess format och balans definierar den nya Metalbone Master som en kraftracket, så den hjälper dig att dominera anfallsspelet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den presenterar en av de mest eleganta och sofistikerade designerna som du kan hitta kombinerar svart med detaljer och en del av hjärtat i guld, spektakulärt! Det är också en Adidas padel racket med väldigt få enheter till salu, så bara ett fåtal kommer att kunna njuta av den.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 som börjar tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padel racket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter