Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cube Overgrip Adidas Tacky 45 enheter vit mikroperforerad
  • Cube Overgrip Adidas Tacky 45 enheter vit mikroperforerad

Cube Overgrip Adidas Tacky 45 enheter vit mikroperforerad

PVP: 844,69 kr
547,96 kr
-36% Adidas Padel
Overgrip padelkub Adidas Tacky 45 st mikroperforerad vit | Glöm bort att behöva köpa övergrepp hela tiden med denna hink med 45 enheter från Adidas, de är även mikroperforerade för bättre passform i handen

Cube Overgrip Adidas Tacky 45 vita mikroperforerade enheter

Spela bekvämt tack vare den nya Adidas 2022 padel overgrips-skopan, som kommer i 45 enheter. Detta tillbehör hjälper dig att greppa racket bättre, särskilt i tider när det är varmt och din hand svettas mer, vilket gör det svårare att justera bekvämt.

De har designats i vitt och förutom att hjälpa dig att spela bättre ansvarar de även för att absorbera all svett från din hand så att det inte är ett problem. I lådan finns det totalt 45 enheter, alla med en mycket mjuk touch tack vare deras tillverkning med polyuretan som också ger dem stor motståndskraft.

Adidas cubo 45 mikroperforerade övergrepp, funktioner

  • Trumma av mikroperforerade Adidas-overgrips där 45 enheter kommer.
  • De hjälper till att absorbera svett från händerna så att racket inte glider från händerna.
  • Design med mikroperforeringar som hjälper till att förhindra att svett samlas.
  • Mått 100 cm x 2,5 cm x 0,75 mm.
  • De är av bästa kvalitet så du kan använda dem länge.
  • Nya Adidas 2022 padeltillbehör.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för de idrottare som tränar även på sommaren när det är väldigt svårt att kunna hålla racket ordentligt eftersom det tack vare svett glider från händerna hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att spela bekvämt kan du bära vita overgrips, perfekta att kombinera med vilken typ av racket som helst. De är också väldigt lätta att sätta på så de tar inte lång tid.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter