Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Control Vit Blå
  • Padelväska Adidas Control Vit Blå
  • Padelväska Adidas Control Vit Blå

Padelväska Adidas Control Vit Blå

PVP: 438,80 kr
394,37 kr
-11% Adidas Padel
Liten Adidas Control White padelväska | Håll ordning på ditt material inuti den lilla Adidas padelväskor, en praktisk väska för dig som bär precis tillräckligt och inte gillar stora ryggsäckar

Liten Adidas Control vit och blå väska

Vi gör det enkelt för dig att förnya din utrustning med kvalitetsprodukter till bästa pris. Upptäck Control padelväskan i Vit, den minsta i Adidas 2022-kollektionen, så vi rekommenderar den till spelare som vanligtvis tar lite material.

Du kan bära den som en ryggsäck på ryggen tack vare dess justerbara handtag eller som en handväska med dess överlägsna grepp. Den fördelar sitt utrymme i ett stort centralt fack, ytterligare ett sidofack för 1 eller 2 Padel rackets samt en mindre ficka för att förvara nycklarna.

Adidas Control-väska i marinblått och vitt, funktioner

  • Möjlighet att förvandla Adidas Control White till en ryggsäck och bära den på ryggen.
  • Konstruktion med kvalitetsmaterial och förstärkta sömmar.
  • Två stora fack, ett på sidan och ett i mitten.
  • Förvara 1 eller 2 padel racket på sidan.
  • Mycket bekväm när du bär den på ryggen tack vare dess vadderade remmar.
  • Ny kollektion av Adidas Padel 2022 små väskor.

Vem är det till? Det är mer inriktat på idrottare som använder lite material, som helt enkelt brukar ta racket, lite kläder och skor till sina matcher. Därför behöver de en mindre väska som inte är ett hinder.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom mycket motståndskraftiga material har använts och handtagen är vadderade för att undvika axelbesvär. Som avslutning presenterar den en marinblå design med en vit logotyp som både pojkar och tjejer kommer att gilla.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Våra bästa produkter