Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Control Turbo
  • Padelväska Adidas Control Turbo
  • Padelväska Adidas Control Turbo

Padelväska Adidas Control Turbo

PVP: 438,80 kr
394,37 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Control Turbo liten padelväska | Allt du behöver till hands med denna mindre Adidas padelväskor, en resistent väska för att förvara padel racket och några tillbehör

Adidas Control blå och rosa padel Padelväska

Vi presenterar de nya Adidas Padel 2022 väskorna, där du hittar modeller anpassade för alla typer av spelare. Upptäck Control Turbo padel racketväska i blått och rosa, den mest praktiska och funktionella i katalogen eftersom den låter dig enkelt bära med dig allt du behöver för att spela.

Den har ett separat fack för kläder och handdukar, lättillgängligt, samt ett annat på sidan med kapacitet för ditt padel racket. Den innehåller också en mindre ytterficka och justerbara remmar för att bära den hängande som en ryggsäck på axlarna.

Adidas Control Turbo-väska blå och rosa, funktioner

  • 100 % polyester har använts för att tillverka Adidas Control Turbo.
  • Av de minsta, med kapacitet endast för det väsentliga.
  • Möjlighet att bära 1 eller 2 padel i sidofacket.
  • Stor huvudficka och enkel åtkomst.
  • Olika remmar för att bära den som handväska eller ryggsäck.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för att säkerställa stor motståndskraft.
  • Katalog över väskor för att spela Adidas 2022 padel.

Vem är det till? Designad för spelare som inte går särskilt laddade till banan, som bär precis tillräckligt och behöver en mindre väska som dessutom är bekväm för att enkelt kunna transportera den från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller de bästa finisherna och materialen från det tyska företaget för att erbjuda dig bästa prestanda. Du kommer också att vinnas över av dess marinblå design med logotyper och detaljer i en väldigt cool rosa färg.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter