Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Match Light 3.1 2022
  • Adidas Match Light 3.1 2022
  • Adidas Match Light 3.1 2022

Adidas Match Light 3.1 2022

713,05 kr
Adidas Padel
Adidas Match Light 3.1 2022 padel racket | Njut av den bästa prestandan på banan med detta Adidas initieringpadel racketlracket, en balanserad och lätt modell som passar både manliga och kvinnliga spelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för dam Adidas Match Light 3.1 Grön

Som varje år är vi först med att presentera nyheterna i Adidas Padel 2022. Om du letar efter en lätt och ekonomisk modell, köp Match Light 3.1 padel racket, ett initierings- och lättare padel racket för att njuta av stor hanterbarhet på domstol, kontroll och makt.

Både ramen och ytorna har gjorts av glasfiber och den har en mjuk gummikärna för att inte tappa känseln vid slag, samt minska vibrationerna så mycket som möjligt. Dessutom, tack vare dess droppformat med medium balans, anpassar den sig till vilken spelstil du än har.

Adidas Match Ligth 3.1 grön och blå, funktioner

  • Förstärkt struktur av Adidas Match Light 3.1 för större stabilitet.
  • På grund av sin droppform och centrerade balans hjälper den dig att definiera din spelstil.
  • Snabb att anpassa då flexibla material har använts vid tillverkningen.
  • Spektakulär touch med den mjuka EVA-prestandakärnan.
  • Smart hålteknik som förbättrar flygplanens motstånd.
  • Sammansättning av ram och ytor 100% glasfiber.
  • Lättare i vikt, mellan 345 - 360 gram för bättre hantering.
  • Ny kollektion av Adidas Initiation 2022 racket för kvinnor.

Vem är det till? Designad för tjejer eller killar som är fast beslutna att börja i denna sport eller som tränar då och då, då det är ett billigt nybörjarracket som är väldigt lätt att spela med på grund av sin form, balans och vikt.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt Adidas padel racket kommer du att njuta av fantastisk prestanda på banan eftersom det innehåller kvalitetsmaterial. Inte heller går dess nya design i svart, grön logga och blå detaljer obemärkt förbi, den vackraste!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter