Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Drive Light 3.1 2022
  • Adidas Drive Light 3.1 2022
  • Adidas Drive Light 3.1 2022

Adidas Drive Light 3.1 2022

767,90 kr
Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.1 2022 paddelpaddel | Fantastiskt initieringpadel racketlracket för kvinnor, en Adidas-modell som sticker ut för sin kontroll, beröring och lätthet så att du kommer att njuta av varje action till fullo
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Adidas Drive 3.1 Coral

Gör skillnad i varje match med den nya kollektionen av Adidas damracket 2022. Upptäck en av nybörjarnyheterna: padel racket Drive Light 3.1. Den sticker ut för sin hanterbarhet eftersom vikten är ganska lätt och tack vare sitt runda format och låga balans ger den bra kontroll.

När det gäller materialen har glasfiber använts i hela strukturen med förstärkningar på de mest utsatta områdena för att förhindra vridning och öka stabiliteten. Den innehåller också EVA mjukt prestandagummi i kärnan, ett mjukt skum som genererar en mycket bekväm beröring och eliminerar vibrationer.

Adidas Drive light 3.1 korall, funktioner

  • Adidas Drive Light 3.1 är ett lätt padel racket, perfekt för nybörjare kvinnor.
  • Strukturellt förstärkningssystem som ger större styrka.
  • EVA mjukt prestandagummi inuti för att minska vibrationer.
  • Utmärkt spelbarhet med fiberglaset som används i strukturen.
  • Bred sweetspot tack vare sitt runda format och låga balans.
  • En paddel av kontroll och snabb anpassning som kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Ytans motstånd har ökats med fördelningen av smarta hål.
  • En av Adidas 2022 initieringpadel racketlracket för damer.

Vem är det till? Vi kan rekommendera den till tjejer som är på väg att börja spela och letar efter ett kontrollracket med liten vikt för att enkelt kunna lämna tillbaka bollen och fullända sin teknik spel efter match.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det knappast orsakar obehag eftersom dess beröring är halvmjuk och den har en ganska lätt vikt, så du kan spela i timmar. Den återkommer också med en väldigt cool korallfärg, du kommer att älska den när du ser den!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter