Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas RX 200 Light 2022
  • Adidas RX 200 Light 2022
  • Adidas RX 200 Light 2022

Adidas RX 200 Light 2022

PVP: 1 426,10 kr
855,11 kr
-41% Adidas Padel
Adidas RX 200 Light 2022 paddelpaddel | En av de lättaste Adidas-racket, perfekt att njuta av mest på banan tack vare dess format, balans och touch, så det hjälper dig att få ditt bästa spel
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas RX 200 Orange

Om du håller på att förbättra dig rekommenderar vi RX 200 Light padel racket från den nya Adidas 2022 padel racketkollektionen. Tack vare sin centrerade balans och överdimensionerade form anpassar den sig till alla spelstilar och tack vare sin lägre vikt kommer du att kunna hantera den lättare.

Vi lyfter fram dess glasfiberkonstruktion, vilket gör dess beröring mer elastisk och ger bra spelbarhet. För större motstånd har den förstärkts med kol och strukturell kraftteknik. Den genererar också mycket bra förnimmelser tack vare det mjuka eva-gummit inuti.

Adidas RX 200 lätt orange, funktioner

  • Adidas RX 200 Light 2022 har en låg vikt, cirka 355 gram.
  • Multipurpose racket på mellannivå tack vare dess överdimensionerade format och medelbalans.
  • Structural Power Technology som ger större motstånd mot stötar eller slag.
  • Eva mjukt gummi har använts för att minska obehag.
  • Dess vikt och balans gynnar en snabb anpassning av idrottaren.
  • Konstruktion i glasfiber och förstärkt med kol i ramen.
  • Fördelning av linjära hål för att förbättra planens motstånd.
  • Den tillhör Adidas 2022 padel racketkatalog.

Vem är det till? Perfekt för både tjejer och pojkar som letar efter ett lätt, balanserat och halvmjukt padel racket för att utvecklas och spela bekvämt från botten av banan såväl som när det gäller att nå nätet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lägre vikt är den mycket hanterbar, så att du kan reagera snabbt på vilken boll som helst. Dessutom är dess design den mest slående, med orange och gula toner som gör dig till kungen eller drottningen av banan.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter