Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

PVP: 1 974,60 kr
1 810,05 kr
-9% Adidas Padel
Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1 paddelpaddel | Njut av precision och kontroll i ditt spel med detta Adidas padel racket, en av modellerna med bäst valuta för pengarna den här säsongen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1 Azul

Skaffa de nya Adidas 2022 Padel racketsna , vi är säkra på att du kommer att hitta din bästa allierade. Vi presenterar Essnova Carbon CTRL 3.1 blå padel racket, en av de avancerade modellerna för tekniska spelare eftersom dess runda design och låga balans ger den utmärkt kontroll från botten av banan.

Kol har använts för sin konstruktion, förstärker strukturen med exoskelett och kraftpräglade teknologier för större styrka och klibbighet nära nätet. Den har också eva-mjukt gummi för en mer bekväm träff- och spinnpadel racketsråhet som avsevärt förbättrar spinn.

Adidas Essnova Carbon Control 3.1 blå, funktioner

  • Bra kontroll och sensationer med nya Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Runt format med innesluten balans för en bred sweet spot.
  • Solid struktur tack vare exoskelett och kraftpräglade teknologier.
  • Större känsla vid beröring med eva mjuka prestandagummi i kärnan.
  • Stor motståndskraft mot stötar eller slag med kolkonstruktionen.
  • Grovhet i planen för att kunna ge mer snurr åt bollen.
  • Bra bolleffekt och mindre vibrationer vid slag.
  • En av de nya Adidas 2022 kontrollpadellracket.

Vem är det till? Riktar sig till idrottare på avancerad nivå som gillar att kontrollera bollen, eftersom tack vare den breda söta punkten i essnova-kolkontrollen kommer du att kunna korrigera vilken boll som helst utanför mitten och enkelt återföra den till det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är väldigt hanterbar och genererar mycket sötma i beröringen tack vare dess format, balans och touch, så kommer den att få dig att njuta av den till fullo. Du kommer också att älska dess nya bild i synligt kol, grå logotyp samt detaljer i blått och gult.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter