Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Essnova Carbon 3.1
  • Adidas Essnova Carbon 3.1
  • Adidas Essnova Carbon 3.1

Adidas Essnova Carbon 3.1

PVP: 1 974,60 kr
1 810,05 kr
-9% Adidas Padel
Adidas Essnova Carbon 3.1 padel racket | En av de mest kraftfulla Adidas-racket den här säsongen, med 100 % kolkonstruktion och exoskelettförstärkning för att skaka alla dina motståndare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Essnova Carbon 3.1 Roja

Få dina bästa skott i attack med det nya Essnova Carbon 3.1 padel racket från All for Padel 2022- katalogen. Dess överdimensionerade diamantformat och höga balans ger den ett bra slag även om det inte är överdrivet hårt eftersom det tack vare det mjuka eva-gummit inuti genererar en mjukare touch.

Toppmodernt kol har använts för dess tillverkning förutom exoskelettteknologi, ribbor som förstärker hela omkretsen. Den har också kraftpräglat system som ger den större styvhet samt en grov finish och en bra sweet spot för att ha mer kontroll över bollen.

Adidas Essnova Carbon 3.1 röd, funktioner

  • Adidas Essnova Carbon 3.1 är ett power padel racket på grund av dess diamantformat och höga balans.
  • Exoskelettteknologi har använts för att öka dess styvhet.
  • Större förnimmelser när man slår med kärnan med eva mjukt prestandagummi.
  • 100% kolkonstruktion både ramytan och ytan.
  • Planen har gjorts uppruggade, vilket har förbättrat effekterna.
  • Omkretsförstärkningar för att förhindra vridning och generera mer stabilitet.
  • Inbyggt sött system för att undvika att tappa kontrollen på off-center bollar.
  • Ingår i den nya kollektionen av Adidas Padel 2022 avancerade racket.

Vem är det till? Designad för spelare på hög nivå som letar efter ett kraftfullt racket som inte försummar komfort eller kontroll, eftersom det nya essnova-kolet innehåller mjukare gummi för att förbättra sensationerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett av Adidas padel racket med bästa kvalitet-pris-förhållande eftersom det har den bästa teknologin och inte skjuter i höjden i pris. Den återkommer också med en ny bild i exponerad kolfiber, grå logotyp, röda och spektakulära gröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter