Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Junior 3.1
  • Adidas Adipower Junior 3.1
  • Adidas Adipower Junior 3.1

Adidas Adipower Junior 3.1

PVP: 822,75 kr
745,96 kr
-10% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.1 padel racket | En av de mest kompletta Padel racketsna för barn eftersom den är anpassad för de smås händer, den innehåller kvalitetsmaterial och en fantastisk Adidas Padel-design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för pojke Adidas Adipower Junior 3.1 2022

För de yngsta ställer vi till ditt förfogande en bred katalog av juniorracket i vår webbutik. Upptäck Adipower Junior 3.1 padel racket från Adidas padel racket 2022-kollektionen, en modell med reducerad vikt, runt format och låg balans så att de enkelt kan rikta bollen.

Den har anpassats efter de smås behov så den är väldigt lätt att leka med den då glasfiber har använts i strukturen och mjukt gummi i kärnan för att få en mjukare touch. Strukturen har förstärkts med exoskelettteknologi och sweet spot är förstorad för att minska otvingade fel.

Adidas Adipower för pojkar blå och orange, funktioner

  • Garanterad kontroll med Adidas Adipower Junior 3.0 och dess runda form med innesluten balans.
  • Solid och stark struktur tack vare den dubbla exoskelettteknologin.
  • Mycket bra effekt och slå utan vibrationer med eva mjuka prestandagummi.
  • Tillverkad i glasfiber för att underlätta anpassning.
  • Reducerat handtag och vikt för att plocka upp den lättare.
  • Smart hålsystem som ger större motstånd mot planen.
  • Bred träffyta för att förlåta misstag.
  • Ny kollektion av Adidas spadar för pojkar 2022.

Vem är det till? Lämplig för både killar och tjejer mellan 7 - 13 år som börjar spela eller gör det regelbundet, eftersom det är ett balanserat och lätt racket för att kunna flytta det lätt samt ta bra träffar både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de använda materialen och lägre vikt är det ett mycket hanterbart padel racket för barn, så att de kan spela bekvämt. Den har också samma design som Adipower CTRL 3.1 i blå och orange toner, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2022
Våra bästa produkter