Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Green Padel
  • Adidas Adipower Green Padel
  • Adidas Adipower Green Padel

Adidas Adipower Grön Padel

PVP: 2 523,10 kr
2 248,85 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower Green padel padel racket | Adidas padel racket med en bred sweet spot tillverkad av hållbara material att njuta av på banan samtidigt som de bidrar till planetens välbefinnande
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Ekologisk padel racket Adidas Adipower Green Padel

Om du är orolig för miljön, presenterar vi ekologiska padel racket som du kan njuta av till fullo. Upptäck det nya padel racket Adipower Green Padel grön och brun från Adidas Padel avancerade serie. På grund av sitt runda format och låga balans är det ett kontrollpadel racket som även genererar mycket bra sensationer vid slag.

För detta har EVA mjukt prestandagummi använts i kärnan, vilket genererar en mjukare touch och större bollutmatning. Eftersom den är en hållbar modell är den gjord av linfiber naturfiber i linne. Den innehåller också kol i ramen samt dubbla exoskelett och kraftpräglad teknologi för större motstånd.

Adidas Adipower Green Ecological Padel, funktioner

  • Adidas Adipower Green Padel är ett kontrollpadel racket på grund av sitt runda format och låga balans.
  • Tillverkad av hållbara material med miljön.
  • Bred sweet spot som hjälper oss att kontrollera off-center bollar.
  • Behaglig touch och mycket bra bollutbyte tack vare den mjuka EVA-gummikärnan.
  • Yta med naturlig linfiber som ger stor elasticitet.
  • Dubbla exoskelett och kraftpräglad teknologi för en styv struktur.
  • Carbon Ram som ger den större hållbarhet.
  • En av nyheterna i Adidas 2022 padel racket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå som behöver en kontrollracket, det vill säga med en bred sweetspot och mycket spelbarhet för att kontrollera bollen och lägga den utom räckhåll för våra motståndare.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används blir det ett ekologiskt padel racket, hållbart med miljön. Således presenterar den en högst naturlig design i brun, svart logotyp och gröna detaljer. Du kommer att älska den när du ser den!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter