Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower CTRL 3.1
  • Adidas Adipower CTRL 3.1
  • Adidas Adipower CTRL 3.1

Adidas Adipower CTRL 3.1

PVP: 3 839,50 kr
3 455,55 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.1 paddelpaddel | Maximal kontroll med detta Adidas padel racket tack vare dess form och balans men med mycket bra slag tack vare materialen och teknologierna som används
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower CTRL 3.1 padel racketpa av Álex Ruiz

Njut av de bästa sensationerna på banan med den nya kollektionen av Adidas Padel 2022 racket. Upptäck det nya Adipower CTRL 3.1 padel racket, en modell som sticker ut för sin kontroll och hårda touch så att du kan klättra på nätet med självförtroende. Dessutom, med den smarta håldesignen, förstoras dess sweet spot och du kommer att korrigera de mest off-center bollar.

Å andra sidan är den mycket motståndskraftig eftersom den är gjord av 100% kol med dubbel exoskelettteknologi för en styvare struktur. Den har också förstärkts med kraftpräglat system för att uppnå större slagkraft och har en grov yta för att uppnå större spinn.

Adidas Adipower CTRL 3.1 av Alex Ruiz, funktioner

  • Placera bollen där du lägger ögat med Adidas Adipower CTRL 3.1.
  • Höghållfast kolfiberkompositram och plan.
  • Eva högminne gummikärna för en hårdare beröring och inte förlora kraft.
  • Spinnpadel racketsteknik som gynnar spinn.
  • Power Embossed-system som ger den större styvhet.
  • Struktur förstärkt med Dual Exoskeleton-teknologi för att göra den oförstörbar.
  • Kontroll padel racket på grund av dess låga balans och dess runda form.
  • En av de nya Adidas Padel 2022 high-end racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare på avancerad nivå som letar efter ett kontrollracket, hanterbart och med en hård touch att gå upp till nätet och utföra kraftfulla skott.

Varför kommer du att gilla det? För det är det nya Álex Ruiz padel racket, med en oklanderlig design i blå, orange detaljer och en vit logotyp. Utan tvekan står vi framför en av de bästa kontrollPadel racketsna, var först med att få det!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter