Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Lite
  • Adidas Metalbone Lite
  • Adidas Metalbone Lite

Adidas Metalbone Lite

PVP: 2 413,40 kr
2 194,00 kr
-10% Adidas Padel
padel racket de padel Adidas Metalbone Lite | Extra kraft med detta Adidas power padel racket, tillverkat av mer flexibla material för en bättre anpassning och ge bättre sensationer.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Metalbone Lite Roja

Njut av denna sport till fullo med den nya Adidas 2022 padel racketkollektionen . I den hittar du det nya röda Metalbone Lite padel racket, en mindre teknisk modell än Ale Galáns racket eftersom det har gjorts med glasfiber, ett mer elastiskt material som ger bättre spelbarhet.

Den bibehåller ett utmärkt slag tack vare sin överdimensionerade diamantform och något höga balans. Den försummar dock inte komforten tack vare användningen av mjukt EVA-gummi i kärnan. Dessutom har strukturen förstärkts med Octagonal Structure-systemet och den har också grovhet.

Adidas Metalbone Lite röd, funktioner

  • Adidas Metalbone Lite innehåller eva mjukt prestandagummi för en bra effekt och för att minska vibrationer.
  • Kraftfull padel racket som snabbt kan anpassas till de material som används.
  • Konstruktion med glasfiber, som inte är en teknisk padel racket.
  • Oversize diamantformat och hög balans för maximal kraft.
  • Solid struktur tack vare Octagonal Structure-teknologi.
  • Grov yta som förbättrar effekterna på bollen.
  • Smart Holes Curve-system som vidgar rackets sweet spot
  • Intensiv serie med racket Allt för Padel 2022.

Vem är det till? Fokuserad på attackspelaren, med en hög eller medelhög spelnivå eftersom det är en kraftfull men hanterbar racket, så du kommer att njuta av ett bra slag men också fantastiska sensationer när du slår.

Varför kommer du att gilla det? För det är lättare att spela med, så du kommer snart att kunna få ut dina bästa skott ur Metalbone Lite. Dessutom är dess estetik i svarta och röda detaljer den mest spektakulära. De kommer att frukta dig precis när de ser dig!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter