Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Green Padel
  • Adidas Metalbone Green Padel
  • Adidas Metalbone Green Padel

Adidas Metalbone Green Padel

PVP: 2 632,80 kr
2 358,55 kr
-11% Adidas Padel
Ekologisk padel racket Adidas Metalbone Green Padel | En av Adidas ekologiska padel racket, utvecklad med hållbara material såväl som revolutionerande teknologier för att ha bästa prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Metalbone Grön

Njut av att spela padel med hållbara produkter tack vare den nya Adidas 2022 padel racketkollektionen. Köp Metalbone Green Padel padel racket, en ekologisk version av Ale Galáns padel racket. Således bibehåller den diamantformatet med hög balans för att bibehålla extra kraft.

Den försummar dock inte komforten eftersom den innehåller mjukt prestanda eva-gummi i kärnan samt Linfiber naturfiber i linne på ytan för en bekvämare touch och större spelbarhet. Dessutom är ramen gjord av kol och strukturen har förstärkts med Octagonal Structure-teknologi.

Adidas Metalbone Grön Padelgrön, funktioner

  • Adidas Metalbone Green Padel är ett power padel racket, med en diamantform och hög balans.
  • Oslagbar touch med kärnans eva mjuka gummi.
  • Tillverkad med hållbara material, så det är ett ekologiskt padel racket.
  • Den innehåller naturliga linfiber på ytan som ger en mer elastisk touch.
  • Nytt smart hålborrsystem som utökar sweet spot.
  • Octagonal Structure-teknologi som förstärker omkretsen och ger mer motstånd.
  • Carbon Ram som ger den större hållbarhet.
  • En av de nya ekologiska Adidas spadarna 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för avancerade spelare som gillar att spela nära nätet för att få kraftfulla skott och volley eftersom det är en powerracket gjord av flexibla material så att den inte offrar kontroll eller komfort.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de nya ekologiska Adidas Padel racketsna, så innehåller den hållbara material för att minska föroreningarna på vår planet. Den har även en cool design i brun, svart logotyp och fluorescerande gröna detaljer!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter