4on TotalSpin Rough Effect
  • 4on TotalSpin Rough Effect

4on TotalSpin Rough Effect

PVP: 548,50 kr
504,07 kr
-9% 4on
4on TotalSpin sandpappersspray | Maximera effekterna och förbättra kontakten med bollen med 4ON Total Spin som gör att du kan ha en grov yta på din racket som kommer att förbättra ditt spel

4on Total Spin erbjuder en grov sandpapperseffekt till racket

Förbättra alla dina snurr med 4ON Total Spin-sprayen med vilken du kan applicera en grov yta på din sandpappersracket. Det är en mycket avancerad produkt som produceras och utvecklas för att skapa en känsla och kontroll som tar dig ett steg upp i ditt spel.

Den kombinerar olika ingredienser och har en självhäftande spray som appliceras först på padelracket, vilket gör att kolfibersanden som ger grovheten fäster väl på padelrackets yta och du kommer att kunna märka förbättringen av effekter som t.ex. skäreffekt.

4ON Total Spin Spray, egenskaper

  • Spray 4ON Total Spin går i en 100 ml flaska med vidhäftande spray.
  • Inkluderar ytterligare en båt med sandpapperseffekt kolfibersand.
  • Ger en förbättring av spinn tack vare större kontakt med bollen.
  • Känsla av kontroll som gör att du kan ha mer precision.
  • Förbättra ditt spel med mer intensiv skiva eller toppspin.
  • Nytt komplement till Vibora Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för pojkar och tjejer som spelar padel och vill ta ett steg framåt i sitt spel och ge bättre effekter på bollen tack vare att du enkelt kan ge en grov yta till ditt racket bara genom att applicera en vidhäftande spray och kolfibersand.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan applicera en sandpappersliknande yta på din racket utan att bli ojämn eller förbättra effekten av din racket om den tappat en del av den sandpappersliknande ytan. Det är också en lättapplicerad produkt som gör det enkelt för alla spelare att applicera det och lägga märke till hur spin shots snabbt förbättras.

Upptäck mer om varumärket VIBORA

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features År: 2023
Våra bästa produkter