Ny Vertex 04, lansering av den nya Bullpadel 2024 padelracket

Från dess innovativa design till dess spektakulära prestanda på banan, i den här recensionen går vi in ​​i detaljerna som gör Vertex 04 till en av säsongens bästa padelracketar

De mest framstående märkena fortsätter att innovera varje säsong för att erbjuda spelarna bättre verktyg för att förbättra sitt spel. Idag kommer vi att dyka ner i de inre delarna och egenskaperna hos den nya Bullpadel Vertex 04, racketen som har fångat entusiasternas uppmärksamhet och som kommer att vara Juan Tellos förlängning på banan under den nya säsongen.

Vid första anblicken är Vertex 04 en del av nya padelracketar från Bullpadel 2024, en kollektion som stjäl uppmärksamheten inte bara för dess estetik i synligt kol. Tillsammans med införandet av Xtend Carbon 12K-fibrer i planen, ger detta racket robusthet och hållbarhet som är avundsvärda jämfört med andra modeller den här säsongen.

Recension av racket Vertex 04 2024

När vi kommer till saken erbjuder denna Bullpadel-juvel en diamantform och balans mot övre delen, vilket utan tvekan är en inbjudan till ett kraftfullt och aggressivt nätspel. Dess sandliknande grovhet förbättrar inte bara effekterna på bollen utan underlättar också en mer exakt kontroll av slagen, vilket skapar en spelupplevelse som svänger mellan kraft och teknisk kontroll.

Vertex 04 introducerar två revolutionerande system: CURVAKTIV och AIR POWER. CURVAKTIV, avseende ramens vridna design, lägger inte bara till en extra dos av motstånd utan bidrar också till att dämpa vibrationer, och erbjuder en stabilare och bekvämare spelupplevelse.

Man kan inte tala om Vertex 04 utan att nämna dess stora mångsidighet. Även om den uppfattas som en attackracket tack vare dess form och balans, gör dess breda sweet spot och anpassningsförmåga till olika spelstilar den till en formidabel partner både nära nätet och i botten av banan.

Konstruktion i kolfiber 12K
Konstruktion i kolfiber 12K

CustomWeight-viktplattesystemet som används i konstruktionen möjliggör balansjusteringar, och dess multieva-kärna hjälper till att effektivt anpassa snabba bollar och dra nytta av kraften i varje skott. Å andra sidan optimerar AIR POWER, utvecklingen av Air React Channel-systemet, hanterbarheten genom öppna kanaler på racketens underkant, möjliggör en mer flytande och smidig hantering av den.

Med XTend Carbon 12K-fibrer och en multieva-gumkärna med två densiteter, ger detta racket en medium taktil upplevelse, en effektiv bollutgång och en formidabel respons på slag som kräver både kontroll och kraft.

Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024
ERBJUDANDE: 299,95 €
REK PRIS: 300,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375

Köp Bullpadel Vertex 04 2024 nu

Fördelar och känslor

  • Detta är ett racket för spelare som oftast spelar nära nätet och söker kraft eftersom det har en diamantform och balans mot den övre delen
  • Det har sin karaktäristiska sandliknande grovhet, en lätt textur som märkbart förbättrar de effekter vi kan ge bollen
  • Inkluderar Vibradrive-teknologi samt Hesacore-grepp för en mer bekväm slag och grepp
  • Presenterar en glidande snördesign med armband
  • 100% karbonkonstruktion för det tubulära med Xtend Carbon 12K-fibrer i planen
  • Utrustad med CustomWeight viktplattesystemet som möjliggör modifikation av dess balans. I denna utgåva presenteras en liten ändring i den övre delen eftersom den aluminiumskydd som brukade inkluderas har tagits bort
  • Multieva-kärna, ett skum med olika densiteter för att bättre anpassa sig till både långsamma och snabbare bollar

Sammanfattningsvis är Bullpadel Vertex 04, med en exceptionell träff och stor manövrerbarhet, ett racket som erbjuder stort svar både i attack och försvar och möjliggör att förstärka tekniken i spelet, utan att erbjuda slitage på lång sikt.

Det är inte bara ett verktyg för padelspelaren, det är en intentionserkläring, en förlängning av önskan att dominera banan med en sublim blandning av kraft, ganska mycket kontroll och, framför allt, mycket stil.

Custom weight systemet möjliggör tillägg av vikt i ramen eller i handtaget
Custom weight systemet möjliggör tillägg av vikt i ramen eller i handtaget

Nackdelar med Vertex 04

Även om denna nya modell kan erbjuda stora fördelar eftersom den är känd för att vara en design som lätt anpassas till alla publiker, hittar vi bland de negativa aspekterna att bland marknadens kraftfulla racketer kan det vara lite kort för spelare som har en mycket stark och exakt slagstil, vilket kan göra dem besvikna eftersom det inte erbjuder en mycket hård känsla och kan komma att vara för kort när det gäller dess bollutgång.

Dess förlängda diamantdesign gör den till en kraftfull racket som är mycket hanterbar, men dess kontroll faller för att vara en mycket bra modell för mellan- och expertspelare som värderar kontroll över kraft, men den rekommenderas inte för dem som är mer erfarna och söker en krafteffekt.

Modellens utveckling 2024

De förändringar vi ser i denna uppmärksammar särskilt designförändringen, eftersom den tar bort den tidigare metallramen till förmån för en som anpassar sig till den diamantformade och höga balanskonstruktionen som syftar till att erbjuda bättre slag.

I gengäld har den lyckats minska vibrationerna med upp till 38% jämfört med sin föregångare, vilket minskar förlusten av kontroll eftersom den har en förbättrad sweet spot, och förbättrar modellen med premiumegenskaper, medan den behåller den essens som har kännetecknat den under tidigare säsonger.

Modellen från Proline-serien som bär Juan Tellos signatur på kanterna
Modellen från Proline-serien som bär Juan Tellos signatur på kanterna

Åsikt och rekommendationer

Vertex 04 är inte bara en racket för 2024; det är en racket för padelns framtid. Och vi är mer än exalterade över att se den i handling, särskilt i Juan Tello skickliga händer nästa säsong.

I vår åsikt godkänner vi inte bara denna imponerande implementering av sporten vi älskar; vi hyllar det som ett steg framåt i spelets ständiga utveckling.