Bullpadel Sky Power 2024
  • Bullpadel Sky Power 2024
  • Bullpadel Sky Power 2024

Bullpadel Sky Power 2024

PVP: 2 194,00 kr
602,80 kr
-73% Bullpadel
Bullpadel Sky Power 26837-P | Maximerar ditt spel med Bullpadel Sky Power 2024: kraft och kontroll i ett padelracket designat för vinnare. Höj din nivå på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Sky Power padelracket

Bullpadel Sky Power 2024 markerar början på en ny era för mellannivåspelare, och erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Detta padelracket är designat för dem som vill ta sina kraftslag, inklusive smashar och volleys, till en högre nivå.

Tack vare dess innovativa sammansättning av glasfiber och specialkolfiber, tillsammans med dess diamantform och höga balans, framstår Sky Power som ett oumbärligt verktyg på banan, och ger ett kraftfullt spel utan att offra komfort.

Egenskaper för Bullpadel Sky Power 2024 padelracket

  • Carbon Tube-teknologi för exceptionell styrka och hållbarhet.
  • Curvedge-teknologi för ett brett sweet spot och överlägsen bollkontroll.
  • Hög balans som gynnar kraft och stabilitet i varje slag.
  • Optimal vikt på 360-370 g för perfekt tröghet och hanterbarhet.
  • Kombination av glasfiber och EVA Soft för komfort och bättre bollutsläpp.
  • Tillhör Bullpadels racketkollektion för 2024.

Vem är den för?

Idealisk för mellannivåspelare som söker kraft och hanterbarhet. Bullpadel Sky Power 2024 är perfekt för de som vill förbättra sitt offensiva spel, och erbjuder exceptionell reaktivitet och förmågan att enkelt få ut bollen.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Sky Power 2024 för dess förmåga att kombinera explosiv kraft med oöverträffad hanterbarhet. Dess design och teknologier kommer att låta dig sticka ut på banan, och förbättra inte bara ditt spel utan också ditt självförtroende.

Läs mer om Bullpadel-märket

Bullpadel har etablerat sig som ett av de mest innovativa och pålitliga märkena i padelvärlden. Sedan grundandet har det varit i framkant när det gäller design och teknik, engagerat sig för kontinuerlig förbättring av sina produkter.

Med en filosofi som fokuserar på spelaren erbjuder Bullpadel racketar som möter behoven hos alla nivåer, från nybörjare till professionella, och säkerställer en kvalitet och prestanda som har gjort märket till en referenspunkt inom sporten.

Features Nivå: Initiering Spela: Kraft Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter