Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart
  • padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart
  • padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart

padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart

PVP: 1 316,40 kr
767,35 kr
-42% Wilson Padel
padelväska grande Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart | Skaffa den nya Wilson padelväska-kollektionen där du kan hitta ryggsäcken som proffsspelaren Fernando Belasteguín tar med sig till matcherna

padelväska Wilson Bela Super Tour Padel Bag svart

Du har redan tillgänglig den nya säsongen av padelrack och ryggsäckar från märket Wilson där du kan välja den som bäst passar dina behov bland en mängd olika modeller. Inuti kan du hitta Bela padelväska som är en del av samlingen av spelaren Fernando Belasteguín.

När det gäller sitt utrymme är den en av de största eftersom den har två fickor för att förvara padelracket, en av dem termo för att förhindra att materialen utsätts för temperaturförändringar. Den är också mycket bekväm att transportera tack vare de två vadderade handtagen som den har designats med.

Wilson Bela Super Tour Bag racketväska i svart, egenskaper

  • Wilson Bela Super Tour Bag padelväska är en del av Fernando Belasteguín-kollektionen.
  • Vadderade handtag för att göra den bekväm att transportera.
  • Termoficka där du kan bära dina racket på ett skyddat sätt.
  • Ungefärliga mått 60 x 31 x 31 cm.
  • Mindre fack för förvaring av nycklar eller plånbok.
  • Den har en separat ficka där du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelpadelrack och ryggsäckar.

Vem är det till? Det blir en idealisk väska för alla de spelare som vanligtvis bär mycket material till matcher, eftersom denna väska blir en av de största i hela kollektionen så att du kan förvara allt på ett ordnat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en högkvalitativ väska som har tillverkats av tyger som polyester, vilket ger stor motståndskraft mot slitage. Den har också designats i svart med varumärket i vitt, utan tvekan en mycket elegant kombination.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter