Padelbollar Wilson Performance Padel Balls 24 rör x 3
  • Padelbollar Wilson Performance Padel Balls 24 rör x 3

Padelbollar Wilson Performance Padel Balls 24 rör x 3

PVP: 1 579,68 kr
1 042,15 kr
-35% Wilson Padel
Box snabba bollar Wilson Performance Padel 24 x 3 | Köp lådan med Wilson Performance Padel-bollar med 24 burkar x 3 enheter, den mest använda av allmänheten för deras exceptionella prestanda på banan

Box Wilson Performance padel 24 rör x 3 enheter

Om du vill få kvalitetsbollar till ett bra pris, föreslår vi Wilson Padel bolllåda på 24 x 3 enheter. För närvarande har de blivit en av de modeller som används mest av användare eftersom de fungerar mycket bra, perfekt för dem som söker kontrollerad hastighet eller spelare som tränar på sandiga banor.

Företaget har arbetat med slitstarka material så att de bibehåller sin goda prestanda för fler spel. Dessutom är träffen behaglig och dess tryck garanterar en mer enhetlig flygning, vilket minskar irriterande vibrationer.

Wilson Performance Padel låda 24 x 3, egenskaper

  • Med Wilson Performance Padel 24 x 3 boxbollar sparar du pengar.
  • En bra balans uppnås mellan rebound och kontroll.
  • Du kommer att njuta av en nästan perfekt flygning, utan vibrationer.
  • De är motståndskraftiga mot nötning.
  • Du kan använda dem för träning eller tävlingar.
  • Wilson tillbehörskatalog 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla spelare som letar efter kvalitetspadelbollar utan att spendera en förmögenhet, eftersom med Wilson-bollar kommer du att ha stor hållbarhet och en homogen studs på vilken plan som helst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är ganska snabba så kan du snabba upp ditt spel och överraska dina rivaler. De anpassar sig också till alla klimat, så du kan använda dem under hela året.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2018
Våra bästa produkter