Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Pro Astrum Cap
  • Star Vie Pro Astrum Cap
  • Star Vie Pro Astrum Cap

Star Vie Pro Astrum Cap

PVP: 186,49 kr
164,00 kr
-13% Star Vie
Padel Cap Star Vie Pro Astrum | Låt ingenting stoppa dig medan du leker med den nya Astrum-capen från Star Vie, designad med mycket motståndskraftiga tyger för att förhindra slitage

Padel Cap Star Vie Pro Astrum

Ge det bästa av dig själv på banan med den nya kollektionen capar från varumärket Star Vie där du redan har ett brett utbud av modeller att välja mellan. Upptäck Astrum-modellen som har designats i vitt med svarta detaljer, perfekt att kombinera med all din utrustning.

Vid tillverkningen har andningsbara tyger använts som hjälper till att förhindra att överdriven svett samlas i huvudområdet. Den är också mycket motståndskraftig så att du inte behöver oroa dig för att den tappar kvalitet vid användning eller tvätt efter ett tag.

Star Vie Astrum cap i vitt, egenskaper

  • Star Vie Astrum har designats i vitt med svarta detaljer.
  • Brett padelracket för att förhindra att solen stör ögonen.
  • Den absorberar svetten från pannan för att förhindra att den kommer in i ögonen medan du spelar.
  • Tejp på baksidan som låter dig justera den efter eget tycke.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för att undvika slitage.
  • Nya tillbehör för att spela padel Star Fri 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de människor som vill skydda sin hud och ögon från solens strålar när de spelar padel eller gör någon utomhussport, eftersom det tack vare sitt breda padelracket förhindrar att det stör dig medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett högkvalitativt tillbehör som när det väl är på dig kommer att tycka att det är mest bekvämt så att du kan spela bekvämt. Den har också designats i vitt med detaljer i svart och guld i kombination med Astrum Eris padelracket från Star Vie-firman.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter