Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Starvie Transparente
  • Protector Starvie Transparente

Transparent Starvie skyddande

43,33 kr
Star Vie
Transparent Starvie padel racketskydd | Skaffa det genomskinliga och grova Star Vie-skyddet, perfekt för att skydda ditt racket från eventuella stötar eller stötar, med en mycket diskret design.

Starvie rough skyddande Transparent färg

Undvik stötar och fall på racketramen tack vare Star Vie 2022 padelskydd. Det genomskinliga Star Vie-skyddet är perfekt för att hålla racket skyddad under matcher utan att lägga överdriven vikt på racket eftersom de är väldigt lätta.

Vid tillverkningen har strävhet och ett starkt lim använts så att den anpassar sig perfekt till racket och tål slag. Den fästs på vilket racket som helst så att du inte slösar tid på att leta efter vilken som passar ditt padel racket bäst.

skyddande Star Vie Transparent, funktioner

  • Den genomskinliga Star Vie har en grov yta.
  • Säljs i förpackningar om en enhet, i fler utföranden och färger att välja mellan.
  • Kraftfullt lim som tål användning utan att lossna.
  • Det kommer inte att lägga mer onödig vikt till ditt racket.
  • Helt transparent design som inte förändrar estetiken.
  • Nya tillbehör till Star Fri 2022 Padel rackets

Vem är det till? För alla de spelare som vill undvika slag mot rackets ram och därför förlänga rackets livslängd för att inte behöva förnya det hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För det är perfekt för alla de människor som vill skydda sitt racket men som inte vill ha ett flashigt skydd eftersom det är helt genomskinligt och kommer att gå obemärkt förbi.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features År: 2022
Våra bästa produkter