Softee Ranger Red Junior 2024
  • Softee Ranger Red Junior 2024
  • Softee Ranger Red Junior 2024

Softee Ranger Red Junior 2024

PVP: 603,35 kr
602,81 kr
-1% Softee
Softee Ranger Red Junior 0014956 | Upptäck Softee Ranger Red Junior 2024 padelracket, perfekt för unga spelare som vill förbättra eller påbörja sin resa i padel med det bästa verktyget
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 16 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Ranger Red Junior padelracket

Introducera de yngsta i den spännande världen av padel med Softee Ranger Red Junior 2024 padelracket. Denna modell, specifikt designad för barn och tonåringar, kombinerar en lätt konstruktion med en attraktiv design, vilket säkerställer att unga spelare njuter av sitt lärande och förbättrar sin teknik från första slaget.

Med en profil på 38 mm anpassad till behoven hos junior spelare, ger Softee Ranger Red Junior 2024 en professionell spelupplevelse. Denna racket är inte bara lätt att hantera, utan erbjuder också utmärkt kontroll och kraft, perfekt för att främja självförtroende och färdigheter på banan.

Egenskaper hos Softee Ranger Red Junior 2024 padelracket

  • Lätt Design: Optimerar hantering och förbättrar både smidighet och kontroll under spelet, perfekt för unga.
  • Ungdomsergonomi: Handtaget är specifikt designat för mindre händer, vilket garanterar ett bekvämt och fast grepp.
  • Hållbara Material: Använder material av hög kvalitet som inte bara tål frekvent slitage.
  • Attraktiv Estetik: Dess livliga och färgglada design är avsedd att fånga unga spelares uppmärksamhet.
  • Del av Softee 2024 Kollektionen: Denna racket är en del av den nya kollektionen Softee 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är speciellt designad för barn och tonåringar som börjar sitt äventyr i padelvärlden. Perfekt för dem som behöver ett verktyg som passar deras storlek och styrkenivå, hjälper till att utveckla deras färdigheter.

Varför kommer du att gilla den?

Den Softee Ranger Red Junior 2024 är idealisk för unga spelare på grund av dess lätthet och design som är tänkt för lärande. Dess livliga färger och ergonomi för små händer gör padellärandet till en rolig och säker upplevelse.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee har etablerat sig som en ledare på marknaden för sportutrustning, särskilt inom padel, och erbjuder produkter som kombinerar innovation och kvalitet. Märket är känt för sitt åtagande att utveckla utrustning anpassad för alla nivåer och åldrar.

Sedan grundandet har Softee fokuserat sina ansträngningar på att förstå och tillgodose behoven hos padelspelare, och skapar racketar som Ranger Red Junior som inte bara uppfyller kvalitetsstandarder utan också främjar teknisk framsteg från en tidig ålder.

Features Form: Diamant Nivå: Initiering Spela: Kraft Vikt: 300-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter