Siux Combi Tour röd 2024 Padelväska
  • Siux Combi Tour röd 2024 Padelväska
  • Siux Combi Tour röd 2024 Padelväska

Siux Combi Tour röd 2024 Padelväska

PVP: 658,20 kr
493,10 kr
-26% Siux
Siux Combi Tour röd | Förvara allt du behöver i Padelväskan Siux Combi Tour i rött, perfekt för att ta med din padelutrustning organiserat, bekvämt och med stor stil

Siux Combi Tour röd Padel bag 2024

Stig in i padelvärlden med Padelväskan Siux Combi Tour röd 2024, ett oumbärligt tillbehör för varje spelare. Designad med tanke på funktionalitet och stil, kombinerar denna padelväska en attraktiv estetik med röda detaljer samt en solid och hållbar struktur för att bära din utrustning.

Perfekt för att transportera allt du behöver för dina matcher, erbjuder Padelväskan Siux en komplett lösning för att förvara din utrustning. Dess livfulla röda färg och intuitiva design gör den till ett nödvändigt komplement både för träning och tävlingar.

Egenskaper Padelväska Siux Combi Tour Röd 2024

  • Rymligt centralt fack för kläder, handdukar och tillbehör.
  • Specialfack för skor eller smutsiga kläder.
  • Två sidofack för padelracketar, skyddar dem från stötar.
  • Versatile transportalternativ: vadderade remmar för ryggsäcksanvändning eller övre handtag för handburen.
  • Ingår i Siuxs padelutrustningskollektion 2024.

Vem är den för?

Idealisk för padelspelare som söker en kombination av bekvämlighet och organisering. Både för hobby- och professionella spelare, är denna padelväska det perfekta valet för att ta med din utrustning till banan med stil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Siux Combi Tour för dess ergonomiska design och förmågan att hålla din utrustning organiserad och skyddad. Dessutom gör dess iögonfallande röda färg och materialkvalitet att den sticker ut överallt.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin kvalitet och innovation. Sedan starten har Siux varit i framkant när det gäller design av padelutrustning, och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknik och sofistikerad estetik.

Missa inte det nya sortimentet av Siux-produkter, några av de bästa spelarna på World Padel Tour som Sanyo tävlar redan med deras produkter. Skaffa ditt Siux padelracket!

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter