Padelväska Siux Pro Tour Max gul 2023
  • Padelväska Siux Pro Tour Max gul 2023
  • Padelväska Siux Pro Tour Max gul 2023

Padelväska Siux Pro Tour Max gul 2023

PVP: 986,75 kr
734,44 kr
-26% Siux
Padelväska Stor gul Siux Pro Tour Max 2023 | Lämna ingenting hemma med den gula Siux Pro Tour Max paleto-väskan, en enorm väska som har stora fack för att hålla allt organiserat

Padelväska Siux Pro Tour Max gul 2023

Förvara all din utrustning i en av de största Siux-ryggsäckarna: den gula Pro Tour Max padelväskan. Så den har stora fack, ett i det centrala området för kläder eller skor och 2 på sidorna för att hålla dina padelracket skyddade, eftersom den har styva sidor.

För dess beredning har kvalitetsmaterial använts och hela strukturen har förstärkts för att uppnå en mycket kompakt struktur. Slutligen har ryggen blivit vadderad och även dess två handtag, så det orsakar inte obehag när vi väl bär det hängande på ryggen.

Padelväska Siux Pro Tour Max gul, egenskaper

  • Den gula Siux Pro Tour Max padelracketväskan är stor.
  • Små fickor med dragkedja för att inte tappa bort våra personliga tillhörigheter.
  • Du kan bära den som ryggsäck eller för hand tack vare handtagen.
  • Den har 2 sidor för att lagra flera padelracket.
  • Ryggen och de två handtagen är vadderade.
  • Styvare sidoområden för att ge större motstånd.
  • Ny kollektion av padelpadelrack för Siux 2023 padel.

Vem är det till? Till alla spelare som brukade duscha efter att ha spelat. Därför bär de oftast mycket material och behöver en stor och kompakt väska för att utan ansträngning kunna bära allt de behöver.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för dess gula design med svarta sidoområden och bak. Utan tvekan en färgkombination som idrottare gillar mycket!

Upptäck mer om varumärket SIUX PADEL

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter