Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Black Carbon Mate arenosa
  • Siux Black Carbon Mate arenosa
  • Siux Black Carbon Mate arenosa

Siux Black Carbon Mate arenosa

PVP: 2 632,80 kr
2 511,58 kr
-5% Siux
Siux Black Carbon Mate sandig kontrollracket | Bra kontroll i varje slag med det nya sandiga Siux Black Carbon Mate-racket, en modell med en bred sweet spot som du enkelt kan placera bollen med
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Black Carbon Mate sandig Padelracket

Om du funderar på att förnya ditt padelracket, gör det med den nya Siux Padel 2022-katalogen. Köp det sandiga Black Carbon Mate padelracket, ett racket med en bred sweet spot som kommer att glädja de mest tekniska spelarna eftersom det presenterar en formrunda och balansera nära till hands.

I sin konstruktion har glasfiber använts i röret och planen har förstärkts med 3k koltyg, vilket förbättrar dess motståndskraft. Den har även svart eva mjukt EHR-gummi, ett mjukt skum som absorberar vibrationer väldigt bra och som dessutom ger mycket bollutbyte. Slutligen har den en grov yta.

Sioux Black Carbon Mate sandig, egenskaper

  • Siux Black Carbon Mate har en sandig yta för att förbättra effekterna.
  • Rund form med balans nära handen, vilket ger större kontroll.
  • Den kommer att förlåta alla dina misstag på grund av dess breda sweet spot.
  • Glasfiberkonstruktion för stor flexibilitet i ansikten.
  • Glasfiberrör.
  • 3k kolplan för större motstånd.
  • Kärnan är svart eva EHR-gummi, vilket ger en mycket bekväm touch.
  • Du kommer knappt att märka vibrationerna.
  • En av de högnivåiga polyvalenta racketsna Siux Padel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till högerhänta spelare, de som vanligtvis spelar längst bak på banan och gillar att känna mer kontroll i sina skott, eftersom Black Carbon är ett racket med exceptionell kontroll.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den erbjuder bra kontroll på bollar utanför mitten, vilket gör det väldigt enkelt att returnera bollen och placera den där du vill. Den har även en spektakulär finish i svart och silver samt en matt finish som gör den väldigt elegant.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter