Siux Pegasus Revolution 3K
  • Siux Pegasus Revolution 3K
  • Siux Pegasus Revolution 3K

Siux Pegasus Revolution 3K

PVP: 3 510,40 kr
1 974,05 kr
-44% Siux
padelracket Master Series Siux Pegasus Revolution 3K | Njut av överlägsen prestanda på banan med det nya Siux Pegasus Revolution 3K-racket, en balanserad modell gjord av den senaste generationens kolfiber
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Pegasus Revolution 3K padelracket

Välj ditt nya racket bland de bästa märkena på marknaden, du hittar dem bara i vår specialiserade padelbutik. Köp Pegasus Revolution 3K padelracket, en modell från masterserien som Siux har skapat den här säsongen. Den har en oversize form med en välfokuserad balans, så vi definierar den som ett mångsidigt racket.

Strukturen presenterar ett dubbelt kolrör och en förstärkning i hjärtområdet, vilket genererar stor soliditet. 3k koltyg har använts på planen samt ett eva-gummi med medeldensitet för kärnan. Slutligen presenterar den dämparsystemet, så det minskar avsevärt vibrationerna orsakade av stöten och även eventuellt obehag i armen.

Siux Pegasus Revolution 3K mattsvart, funktioner

  • Mycket elegant slät matt finish på nya Siux Pegasus Revolution 3K.
  • Balanserad racket eftersom den har designats med droppform och centrerad balans.
  • Stark struktur tack vare det dubbla rörformade kolet.
  • Oslagbara sensationer och bra bollutbyte med eva-gummit inuti.
  • Plan förstärkt med kolfibertyg i 3k.
  • Den har dämpare för att njuta av en mycket mjukare träff.
  • Den innehåller en bit i området kring bron som ger den större stabilitet.
  • Finns i den mest avancerade serien av Siux Padel 2023 racket.

Vem är det till? Fokuserad på mångsidiga spelare, som spelar både på forehanden och på baksidan och behöver en balanserad racket som snabbt anpassar sig till alla åtgärder i spelet för att få de bästa målen och vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare material och konstruktion erbjuder den spektakulära prestanda men du kommer också att njuta av en elegant och noggrann finish. Den här säsongen presenterar nya Revolution 3k en estetik av mattsvart färg, som framhäver detaljerna i orange och grått i hjärtområdet.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk
Våra bästa produkter