Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Spyder Revolution
  • Siux Spyder Revolution
  • Siux Spyder Revolution

Siux Spyder Revolution

PVP: 4 377,03 kr
1 864,35 kr
-58% Siux
padelracket Siux Spyder Revolution | Slå bollen hårt medan du njuter av fantastiska upplevelser med det nya Siux Spyder Revolution padelracket, en kraftfull och bekväm modell
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Spyder Revolution padelracket

Dra nytta av den fulla potentialen hos det nya Spyder Revolution padelracket i blått, en modell som du kan hitta i den mest avancerade serien av Siux Padel 2023. Vi definierar det som ett kraftfullt racket eftersom det har designats i en diamantform och balans tar det i den övre delen, vilket kommer att hjälpa oss att dominera spelet från ovan.

För dess konstruktion har kol använts för den rörformiga, förstärkning av planen med 21k tyg, vilket förbättrar dess prestanda. Ett mjukt gummi har använts för kärnan, så vi kommer att njuta av en fantastisk touch och ett spel utan så många vibrationer. Dessutom är det med dämpartekniken också möjligt att eliminera vibrationerna som orsakas av bollens stöt.

Siux Spyder Revolution svart och blå, egenskaper

  • Siux Spyder Revolution kombinerar en diamantform med balans på toppen.
  • Kolrör som genererar större motstånd mot slag eller stötar.
  • Den innehåller en mjuk eva-gummikärna, ett mjukt skum som ger en mycket mjuk touch.
  • Den presenterar 3 staplar för designen av hjärtat, ett system som förhindrar vridning.
  • 21k kolväv har använts för ytan.
  • Vibrationer elimineras med integrerad dämparteknik.
  • Magnifik kraftracket för de mest krävande spelarna.
  • Ny kollektion av rackets på avancerad nivå Siux Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det en powerracket fokuserad på spelare på hög eller medelhög nivå som vanligtvis spelar i backhandposition, så med Spyder kommer du att kunna ta dina bästa slag utan att offra komfort eftersom kombinationen av material inte gör det överdrivet hård.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material ger den mycket bra förnimmelser vid slag så att du kan känna bollen. Den presenterar också en väldigt cool svart finish med en central logotyp och hjärtområde i blått, en design som aldrig gör dig besviken!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter