Siux Fenix III Javi Ruiz Pro
  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro
  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro

Siux Fenix III Javi Ruiz Pro

PVP: 3 839,50 kr
1 315,85 kr
-66% Siux
Javi Ruiz Siux Fenix III Pro padelracket | Njut av kraft och kontroll i varje åtgärd med den nya Javi Rico-racket, den orange Siux Fenix III-modellen som återkommer med förbättrade funktioner
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix III Javi Ruiz Pro 2023 Padelracket

Nyheten som Siux 2023 ger för erfarna spelare kommer till vår webbutik. Upptäck vad Fenix III Javi Ruiz Pro orange padelracket kan göra för dig, ett av de mest balanserade i Pro-serien. Och det är att det har designats i ett droppformat med en medium balans, så det är mycket bra kompenseras.

Inga resurser har sparats för dess konstruktion, så den presenterar en ramkonstruktion i 100 % kolfiber och 12k tyg på planen för en torrare touch. Kärnan är gjord av eva-gummi med medeldensitet, vilket ger en bra effekt utan att straffa kraften i slag eller volley. Slutligen har det grovhet i 3D-planerna.

Siux Fenix III av Javi Ruiz i orange, egenskaper

  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro presenterar en 12k tygkonstruktion på ytan.
  • Mångsidigt racket på avancerad nivå tack vare sin droppformade design och fokuserade balans.
  • Eva-gummi har använts inuti för oslagbara upplevelser.
  • Förstärkt omkrets för att uppnå en mer solid struktur.
  • Bit integrerad i bryggan som ger stabilitet vid slag.
  • Antivibrationsteknik med dämpare för att spela utan obehag.
  • Präglad yta, vilket avsevärt förbättrar effekterna.
  • En av de nya högpresterande racket Siux Padel 2023.

Vem är det till? Perfekt för spelare på hög nivå med en mer mångsidig spelstil, det vill säga de behöver kraft och kontroll för att kunna spela bekvämt från vilken position som helst och inte missa någon boll.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det låter dig korrigera de mest off-center bollar tack vare sin breda sweet spot, så det kommer att förlåta alla dina misstag. Det blir också den nya padelracket för Patty Llaguno, WPT-spelare och som presenterar en mycket noggrann design med spelarens signatur.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter