Ryggsäck Sioux fusion röd
  • Ryggsäck Sioux fusion röd

Ryggsäck Sioux fusion röd

PVP: 328,57 kr
164,01 kr
-51% Siux
Ryggsäck Siux fusion röd | Ta med din utrustning till matcherna med den nya Siux Fusion padelryggsäcken designad med plats för racket och med en mycket rymlig huvudficka
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Ryggsäck Siux fusion padel bag

Transportera allt ditt material till matcherna på ett skyddat sätt med den nya kollektionen av Siux-ryggsäckar som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck den nya Fusion-ryggsäcken som har designats i svart med röda detaljer, en mycket slående kombination utan tvekan.

Fördela sitt utrymme i en huvudficka för att förvara all din sportutrustning och kläder, samt en annan på baksidan så att du kan förvara racket säkert. Den har även två sidofickor i mesh där du kan förvara bollar eller en vattenflaska.

Ryggsäck Siux fusion röd, egenskaper

  • Siux Fusion-ryggsäcken finns i två färger att välja mellan.
  • Material med hög motståndskraft för att undvika slitage från användning.
  • Sidofickor för en vattenflaska eller bollburkar.
  • Mest bekväm tack vare dess justerbara och vadderade handtag.
  • Du kan förvara padelracket separat för ökad säkerhet.
  • Hitta den i katalogen med Siux Padel 2023 padelväskor.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som endast transporterar det nödvändigaste till matcherna, eftersom Fusion-ryggsäcken låter dig separera racket från dina kläder eller din sportutrustning i bakfickan, som också är vadderad så att du kan bära den säkert, utan lider av stötar..

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för hur bekväm den är att transportera tack vare dess vadderade handtag. Den har också designats i svart med detaljer som varumärket i rött, väldigt slående!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter