Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Spyder 2 Revolution Control 12K
  • Siux Spyder 2 Revolution Control 12K
  • Siux Spyder 2 Revolution Control 12K

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K

PVP: 3 839,50 kr
1 644,95 kr
-58% Siux
padelracket Siux Spyder 2 Revolution 12K | Placera bollen där du vill med det nya Siux Spyder 2 Revolution CTRL 12K padelracket, en rund modell med låg balans för att kontrollera dina skott
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K padelracket

Höj din nivå tack vare Pro-serien i den nya racketkollektionen Siux 2023. Där kan du få det nya Spyder 2 Revolution CTRL 12K padelracket i turkos, en modell designad i en rund form och med låg balans så den ger bra kontroll för att korrekt placera bollen på motståndarens plan.

Även om det är ett kontrollracket ger det också mycket bra kraft i volley eller slag eftersom kombinationen av material ger den en ganska stel touch. För detta har 12k-tyg kombinerats på planen samt eva-gummi med medeldensitet. Slutligen har den även dämparteknik som minskar vibrationer.

Siux Spyder 2 Revolution Control 12K turkos, funktioner

  • Anti-torsion design av hjärtat för större stabilitet av Siux Spyder 2 Revolution CTRL 12K.
  • Kontrollracket tack vare sin runda form och låga balans.
  • Oslagbar touch med eva-gummit med medeldensitet som används inuti.
  • 100 % kol, förstärker planen med 12k tyg.
  • Slår utan vibrationer tack vare dämparsystemet.
  • Förstärkt struktur för större styrka och styvhet vid träff.
  • Matt finish i exponerad kolfiber och central turkos logotyp.
  • En av Siux 2023 högtävlingsracket.

Vem är det till? Vi tycker att det är perfekt för spelare på avancerad nivå som vanligtvis är bekväma med att spela från baksidan av banan eftersom det är en kontrollracket, med vilken du kommer att kunna styra vart och ett av dina skott med absolut precision.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett högpresterande racket, innehåller det märkets bästa material och teknologier för att uppnå fantastiska prestanda. Dess eleganta design i exponerade kolfiber och turkosa detaljer drar också till sig mycket uppmärksamhet, så den kommer få dig att glänsa på banan.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter