Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K
  • Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K
  • Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K

Siux Spyder 2 Revolution Attack 3K

PVP: 3 839,50 kr
1 754,65 kr
-55% Siux
Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K | Öka kraften i dina slag med det nya Siux Spyder 2 Revolution ATTK padelracket i 3K kolfibertyg, en modell för avancerade spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K padelracket

Upptäck nyheterna om Siux Padel 2023 i vår webbutik, du kan få dem till bästa pris. Vi presenterar det nya Spyder 2 Revolution ATTK 3K padelracket i blått, ett av de mest kraftfulla i Pro-serien.Därmed kombinerar den en diamantform med balansen i toppen, vilket ökar dess kraft.

Hela strukturen är 100 % kol, vilket förstärker planen med 3k-tyg för att uppnå en torrare touch och större motstånd. Den innehåller också ett antivibrationssystem, såsom dämpare som minskar vibrationer för att få en mer bekväm träff. För att avsluta innehåller den en medium eva gummikärna, vilket ger den en oslagbar touch.

Siux Spyder 2 Revolution ATTK 3K i blått, egenskaper

  • Konstruktion av planen i 3k koltyg av Siux Spyder 2 Revolution ATTK 2023.
  • Diamantform med hög balans vilket gör den till ett powerracket.
  • Tack vare eva-gummikärnan kommer du inte att förlora effekt eller förnimmelser när du slår.
  • Den ger bra motstånd mot slag eller stötar eftersom den är gjord av kol och strukturen är förstärkt.
  • Den har ett antivibrationssystem för en mer bekväm träff.
  • Antitorsionsbrohjärta som ger den större stabilitet.
  • Matt finish i exponerad kolfiber och central blå logotyp.
  • En av Siux 2023 högtävlingsracket.

Vem är det till? Fokuserade mer på aggressiva spelare, som vanligtvis spelar i backhandsposition och letar efter kraft i sina slag, eftersom nya Spyder 2 Revolution ATTK kännetecknas av sin fantastiska punch på grund av sin diamantform och balans mot toppen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket försummar det inte komforten eftersom det minskar vibrationer avsevärt. För detta har den dämparsystemet, som genererar en mjuk träff. Dessutom är den estetiskt väldigt cool eftersom den har en exponerad kolfinish och blå detaljer.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter