Padel ryggsäck Sioux fusion blå
  • Padel ryggsäck Sioux fusion blå

Padel ryggsäck Sioux fusion blå

PVP: 328,57 kr
164,01 kr
-51% Siux
Padel ryggsäck Siux fusion blue | Förvara allt du behöver för att spela dina padelmatcher i denna blå Siux Fusion padelryggsäck, en praktisk väska för det väsentliga

Padel backpack Siux fusion blå

Gå till dina viktigaste matcher utan att lämna något bakom dig med den nya blå och svarta Siux fusion padel-ryggsäcken, en av de mest omtyckta väskorna för sin fantastiska valuta för pengarna. Den kännetecknas av sina stora fack eftersom den har ett huvudfack samt ett annat exklusivt för padelracket.

För sin tillverkning har företaget valt tekniska tyger med maximal motståndskraft som också hjälper till att minska vikten, eftersom de är mycket lätta. Handtagen är också vadderade för att inte orsaka ryggbesvär, samt nätfickor på sidorna för att förvara vattenflaska eller tillbehör.

Padel ryggsäck Siux fusion i blått och svart, egenskaper

  • Medium kapacitet hos den blå Siux-fusionen för att transportera det väsentliga.
  • Den innehåller kvalitetsmaterial samt vadderade handtag.
  • Oberoende ficka för förvaring av padelracket.
  • Stort centralt fack för förvaring av skor eller kläder.
  • Den har nätfickor på sidorna för att förvara vattenflaskan.
  • Den tillhör katalogen av padelväskor Siux Padel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till spelare som ska leka med grunderna: padelracket och kläder, eftersom det är en medelstor ryggsäck som du kan bära lagom mycket och mycket bekvämt med tack vare dess vadderade handtag.

Varför kommer du att gilla det? För den är väldigt praktisk och funktionell, så att den inte stör dig när du tar motorcykeln eller skotern. Den presenterar också en väldigt cool design som kombinerar färgen svart med logotypen och detaljer på framsidan i blått, väldigt coolt!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter