Siux Electra Stupa 2024 padelväska
  • Siux Electra Stupa 2024 padelväska
  • Siux Electra Stupa 2024 padelväska

Siux Electra Stupa 2024 padelväska

PVP: 1 184,76 kr
815,64 kr
-32% Siux
Siux Electra Stupa | Utrusta dig som en professionell med Padelväskan Siux Electra Stupa 2024, perfekt för att förvara upp till 9 racketar med stil och säkerhet. Gör dig redo att vinna!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 23 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Siux Electra Stupa Padel bag 2024

Upptäck padelväska Siux Electra Stupa 2024, den senaste innovationen för padelentusiaster som kräver det bästa inom förvaring och stil. Med sin djärva kombination av svart och gult är denna padelväska inte bara en stilförklaring utan också en symbol för funktionalitet, designad för seriösa och tävlingsinriktade spelare.

Padelväskan Siux Electra Stupa 2024 är en fusion av komfort och praktisk användning, utformad för att enkelt transportera all din utrustning. Dess rymliga kapacitet och specialiserade fack låter dig effektivt organisera allt från racketar till skor, och säkerställer att allt du behöver för ditt spel är lättillgängligt och skyddat vid alla tillfällen.

Egenskaper för padelväska Siux Electra Stupa 2024 svart och gult

  • Kapacitet för upp till 9 padelracketar, med kombination av sidofack och ett rymligt centralt utrymme.
  • Ytterligare fack för små tillbehör och ett särskilt fack för skor, vilket håller allt rent och organiserat.
  • Ergonomiskt vadderade handtag och ett ryggparti för bekväm transport även över längre perioder.
  • Robust konstruktion med övre handtag designade för enkel hantering.
  • Termisk isolering för att skydda mot temperaturförändringar som kan påverka racketarnas prestanda.
  • Tillhör Siux 2024-kollektionen av padelväskor.

För vem är den avsedd?

Perfekt för avancerade och professionella spelare som värderar hållbarhet, organisation och stil. Även idealisk för de som tar med flera racketar och tillbehör till sina tävlingar, och därför behöver hålla sin utrustning i toppskick.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Stupa padelväskan för dess förmåga att hålla dig organiserad och redo för varje tävling. Dessutom kompletterar dess design perfekt med Siux Electra ST3 Stupa Pro, vilket erbjuder en perfekt kombination som gör att du sticker ut både på och utanför banan.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan starten har Siux åtagit sig att erbjuda produkter som inte bara möter utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar, vilket gör att varje atlet kan nå sin högsta potential.

Deras engagemang för excellens har gjort Siux synonymt med innovation och kvalitet, och märket är en favorit bland padelprofessionella.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter