Antivibrador Padel Shockout Naranja
  • Antivibrador Padel Shockout Naranja

Antivibrador Padel Shockout Naranja

164,00 kr
Shockout
Njut av ett säkert spel med Shockout padeldämparen, tillgänglig i ett paket med 4 enheter och med vilken du kan minska vibrationer
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Antivibrador Padel Shockout Naranja

Vi presenterar en av Shockouts uppenbarelsetillbehör för den här säsongen: den orangea Shockout Padel Shockout antivibratorn. Dess huvudsakliga funktion är att eliminera vibrationer eftersom de placeras i hålen på båda sidor och genererar en mer bekväm träff.

De kommer också att hjälpa dig att ändra balansen i racket förutom att ge strukturen större styrka. Nu kan du få den i ett paket med 4 enheter och tack vare dess olika färger kan du skräddarsy din padel racket med den som bäst matchar den.

Shockout Padel orange, egenskaper

  • Padel Shockout antivibratorn är orange men vi har även andra färger tillgängliga.
  • Säljes i paket med 4 enheter.
  • Minimerar vibrationer vid slag.
  • De ger racket mer soliditet och hjälper till att ändra balansen.
  • Ungefärliga mått på 11,5 - 13 mm.
  • Nya tillbehör för att spela Shockout 2020 padel.

Vem är det till? Enligt vår mening är det väsentligt för spelare som vanligtvis har obehag i armbågar eller armar, eftersom det är en enebe-tillbehör som eliminerar vibrationer och även gör strukturen mer solid.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett tillbehör för att spela padeltennis som inte bara erbjuder tekniska egenskaper utan även estetiska egenskaper, eftersom det hjälper dig att skräddarsy ditt padel racket med dess olika färger.

Ta reda på mer om varumärket SHOCKOUT

Njut av de bästa sensationerna på banan med Shockout Padel, ett välkänt varumärke inom branschen. Under dessa år har maca släppt en komplett kollektion av tillbehör för att spela padel, samt kläder och andra accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2020
Våra bästa produkter