RS Pro svart vit 2024 padelväska
  • RS Pro svart vit 2024 padelväska
  • RS Pro svart vit 2024 padelväska

RS Pro svart vit 2024 padelväska

PVP: 1 590,65 kr
855,11 kr
-47% RS Padel
RS Pro negro blanco | Upptäck den exklusiva Padelväska RS Padel Pro i svart och vitt. Premiumdesign och maximal funktionalitet för dina padelmatcher 2024. Känn skillnaden i varje spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

RS Pro svart vit Padel bag 2024

Upptäck det senaste lanseringen från RS Padel för padelentusiaster: Padelväska RS Pro svart vit 2024. Denna ryggsäck är inte bara ett tillbehör, utan ett ställningstagande på banan, designad för spelare som vill kombinera funktionalitet med stil. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder den exceptionell organisering för din utrustning, säkerställer att allt du behöver för din match är till hands och skyddat.

Den eleganta designen och färgkombinationen i svart och vitt gör RS Pro Padel Bag mångsidig både på och utanför banan. Med specifika fack för varje typ av utrustning, från dina racketar till dina skor, är denna padelväska den perfekta partnern för dina mest krävande matcher och dagliga träningar.

Egenskaper för Padelväska RS Pro svart vit

  • Rymligt fack för kläder, ger tillräckligt med utrymme för klädbyten och handdukar.
  • Dedikerat utrymme för racketar, garanterar optimalt skydd mot stötar och repor.
  • Specialfack för skor, håller resten av din utrustning ren och organiserad.
  • Sidfickor designade för mobiltelefoner och tillbehör, garanterar lätt och säker åtkomst.
  • Ideala dimensioner på 55 x 30 x 35 cm med en total volym på 50L, perfekt för att transportera allt du behöver.
  • Tillhör kollektionen av väskor från RS Padel 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna padelväska är designad för padelspelare på alla nivåer som värderar komfort, stil och funktionalitet. Idealisk för både passionerade amatörer och professionella, erbjuder RS Pro den perfekta kombinationen av utrymme och organisering för all din utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

För att RS Pro Padel Bag inte bara förbättrar din upplevelse på banan, utan även reflekterar din passion för sporten. Dess innovativa design och materialkvalitet garanterar hållbarhet och komfort, två nyckelaspekter för alla idrottare.

Lär dig mer om varumärket RS Padel

RS Padel har varit en benchmark i padelvärlden sedan dess grundande, framträdande för innovation och kvalitet i alla dess produkter. Med ett fokus på kontinuerlig förbättring, är RS Padel dedikerat till att tillgodose de mest krävande spelarnas behov, erbjuder banbrytande utrustning som kombinerar teknologi, design och funktionalitet.

Varumärket är stolt över sitt engagemang för sporten, stödjer spelare på alla nivåer och främjar padel som en delad passion. Med Padelväska RS Pro svart vit 2024, fortsätter RS Padel sitt arv, tillhandahåller padelentusiaster med det bästa inom sportutrustning.

Features År: 2024
Våra bästa produkter