skyddande Royal Padel svart vit logotyp
  • skyddande Royal Padel svart vit logotyp

skyddande Royal Padel svart vit logotyp

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel svart vit logotyp | Skydda ditt racket medan du spelar med den nya Royal Padel racketväskan som har designats i svart och vitt för att förhindra att den drabbas av slag eller brott

skyddande Royal självhäftande Padel svart vit logotyp

Skydda ditt racket från att drabbas av slag och brott med den nya kollektionen av skydd från märket Royal Padel där du kan hitta ett brett utbud att välja mellan. Upptäck det nya skyddet i svart och vitt, perfekt att kombinera med ditt racket.

Ett högkvalitativt lim har använts vid tillverkningen, vilket kommer att hjälpa det att hålla sig på plats under lång tid. Dess placering är mycket enkel, du måste helt enkelt ta bort tätningen och klistra fast den lite i taget för att undvika att lämna rynkor.

Svart och vitt RP-skydd, egenskaper

  • Royal Padel svartvita skydd har designats med en grov finish.
  • Hjälper till att skydda rackets ram från att träffas.
  • Det är väldigt lätt att ta på, det tar inte lång tid.
  • Limmet är av hög kvalitet för att förhindra att det lossnar.
  • Den har designats i svartvit färg men den finns även i fler utföranden.
  • Ny kollektion av RP 2023 padeltillbehör.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de människor som vill skydda sin racket medan de spelar från att gå sönder eller slå i väggen, tack vare detta kan du förlänga rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess svarta design med vita detaljer, perfekt att kombinera med ditt padelracket så att den utan tvekan kommer att bli en av dina favoriter, den finns nu även i fler färger att välja mellan.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter